13 Ocak 2014 Pazartesi

Pierre Fabre Dermatologie DEXERYL Krem





Bu kremi alalı epey oldu ki bu ürünle ilgili alışveriş yazımı şuradan okuyabilirsiniz. Kullanılmak için elimdeki nemlendiricimin bitmesini bekledim ve büyük bir merakla kendisine geçiş yaptım. Aslında vücut kuruluğu için kullanılmasına rağmen ben her alanda, çok fonksiyonlu olarak kullanıyorum.

Öncelikle kremle ilgili genel bir bilgilendirme yapayım. Dermotolojik kremimiz; 250 gr.lık devasa bir boyuta sahip. Rahatsızlık vermeyen çok hafif bir kokuya sahip ama kokusu parfümsü değil.





Bu kremin kırışıklık ya da anti aging gibi bir fonksiyonu yok. Tamamen kuru, hassas ve alerjik ciltlere hitap eden, ciltteki egzamayı ve kurulukları hafifletip, hassasiyeti azaltmaya yarayan tedavi edici bir ürün diyebilirim. 

Artık biliyorsunuz malesef ben bir sedef hastasıyım ve eklem bölgelerimde zaman zaman azalıp, zaman zaman atak dönemine geçen pullanmalarım var. Bu yetmezmiş gibi, bir dönem de göz ve ağız çevremde hatta ellerimde de egzama çıktı, Allahtan uzun süredir egzamayla uğraşmıyorum.
Her iki durumda da, kaşıntı ve gerginliği önlemek için en etkili yöntem cildin nemli tutulması 





Ben ürünü günlük olarak yüzüme, dirseklerime, ellerime kullanıyorum ve nemlendirmesi inanılmaz. Hatta kimilerinin ayak topuklarını yumuşatmak için de kullandıklarını okudum. İnce bir ürün olmasına rağmen yoğun nem sağlıyor ve kolayca emiliyor. Özellikle bunu kullandıktan sonra tüm el kremlerimi bir kenara bıraktım diyebilirim. 

İçerisinde parfüm barındırmıyor ama öğrendiğim kadarıyla paraben ihtiva ediyormuş. Ürünü çeşitli eczanelerden 12 TL civarı bir fiyata alabilirsiniz.










3 yorum:

  1. Avene'e ait bir ürün....ben de aldım henüz kullanmaya başlamadım...beğendiğine sevindim,umarım ben de beğenirim.

    YanıtlaSil
  2. Devamlı gittiğim eczanede görüyordum hep, fazlasıyla kuru bir cildim olduğu için ilgimi çekmişti ama hiç yorum okumayınca hakkında acaba demiştim. Yazın için teşekkürler canım :*

    YanıtlaSil
  3. Merhaba babamda sedeften muzdarip lush feegs-and leaves sabun ve dream cream aldık 4. Kürü çok memnun belki yardımcı olabilirim sabunu köpürtüp bekletirseniz1-2 dakika daha etkili sevgiler

    YanıtlaSil