21 Ocak 2014 Salı

NYX Soft Matte Lip Cream - İstanbul






Selamlar;
NYX markasının allığını, rujunu, single farlarını kullanmış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki, bu markaya ait ürünler, fiyatlarından çok daha yüksek performansa sahip. Bir iki yıl önce ülkemiz piyasasında yer almaya başlayan bu marka daha önce de dediğim gibi hakettiği yeri bulamadı. Bundaki en büyük sebepse pazarlama politikası. Gratis, Watsons ya da Rossmann gibi kozmetik marketlerde satılması gereken bir markayı, alır da Douglas gibi high end ürünler satan bir mağazaya koyarsanız, üstelik en güzel ürünlerini de satışa sunmazsanız sonuç elbette hüsran olacaktır.

Herneyse! Ben size, Bilgen sayesinde keşfettiğim, hiç düşünmeden riske girerek Beautyjoint.com sitesinden getirttiğim NYX soft matte lip cream'den bahsetmek istiyorum.
Bu ürünü size mat yapıda likit ruj olarak tarif edebilirim. Glossumsu görüntüsüne bakmayın; baya baya ruj kıvamında, çok pigmentli, kremsi, kadifemsi bir dokusu var.
Glosslarda karşılaştığımız o yapış yapış his yok. Süngerli fırçasıyla çok çok kolay sürülüyor.
Mat olmasına rağmen dudakları kuruttuğunu düşünmüyorum, sadece dudaklarınız problemliyse onları ortaya çıkarmaya elverişli, çizgilerin arasına dolabiliyor ama göze battığını, itici göründüğünü düşünmüyorum.
Kokusuz dudak ürünü sevenler, üzgünüm! Belirgin bir kokusu var ama tatlı kokusuyla beni rahatsız etmediği gibi hoşuma da gidiyor.





İstanbul rengi, bu serinin en güzel, en dikkat çekici rengi. Ayrıca isminin güzelliği de havasına hava katıyor.
Tatlı bir pembe ve dudaklarda çok doğal duruyor. Tek eksisi bu ürünü bulmaktaki zorlu; tabi 6 Dolarlık ürüne, 30 lira vermek istemiyorsanız! (Bknz. Lila Kutu)

Ben ürünü getirdiğimde herhangi bir sorun yaşamamıştım ama son zamanlarda gümrükte ciddi sıkıntı yaşanıyor ve benim feelunique sitesi siparişim ve Buketin Beautyjoint siparişi ile birlikte birçok kişinin birçok siparişi ulaşmamış. O nedenle riske girmeyin ve bekleyin diyorum.









6 yorum:

  1. Rengi hakikaten çok güzelmiş güle güle sür canım:) Gümrükte sorun olduğunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım benim sipariş 24 gündür yok malesef

      Sil
  2. kuzum bende tam nyx alış verişi yapacaktım :)
    üstüne geldi bu site güvenilir mi bende çat pat ingilizce var nasıl alıcam bilemedim fondöten almak istiyorum çünkü
    daha önceden aliexpress den eski patronum getittirmişti alırken
    şimdi kaldım ortada :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım site güvenilir de bizim gümrük sakat. Son zamanlardaki siparişlerde sıkıntı var. Benim feelunique siparişim gelmedi mesela. Acele etme derim.

      Sil
  3. Çok güzel bir rengi varmış, güle güle kullanın =)
    http://neselizebra.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. bende cherrycultureden ismarlamistim nyx´in bu mat rujlarindan, harikalar bence :)

    YanıtlaSil