3 Kasım 2013 Pazar

MAC Charismatic Ruj







Mac'ten ilk aldığım rujlardan. Benim gibi kahve tonlu rujları sevmeyen birinin, koskoca Mac'te onlarca ruj arasından gidip bunu seçmek nasıl bir ironidir?


Ben kesinlikle ne nude, ne de kahve ruj insanıyım. O yüzden onlarca rujumun arasında saysanız bu tonlarda çok az ruj bulursunuz. Hele bunun gibi kahvemsi ruj olarak neredeyse yok gibi. 








Charismatic; lustre serisine ait ve her zaman bulabileceğiniz rujlardan. İçinde seçemeyeceğiniz kadar ufak altın ışıltılar var. Dudağınıza sürdüğünüzde simli durmaktan ziyade; sadece hafif parlak bir görüntü yaratıyor. Son derece nemlendirici yapıda ve harika ıslak bir görünüm veriyor. Ben altına dudak nemlendiricisi sürmeden uyguladım ve herhangi bir kabuklaşma sorunu asla olmuyor.





Rengi kahve-şeftali diyebilirim. Sanırım ten rengine göre değişiklik gösterecektir. Bence çok güzel, orjinal ve enteresan bir renk. Ayrıca yapısına rağmen enteresan bir şekilde kalıcı. Bu rengi alırken hiçbir yerde yorumlara denk gelmemiştim; aklımda olmayan, tamamen Mac'te almaya karar verdiğim bir rujdu. İtiraf edeyim, tipini gördüğümde hiç sevmemiştim ama denediğimde bayıldım.
Kesinlikle çok güzel olduğunu düşünüyorum. Klasik renklerin dışına çıkmak istiyor ve doğal ama sıkıcı olmayan bir renk arıyorsanız bu ruju tavsiye ederim.












5 yorum:

  1. çok güzelmiş rengii :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle canım. Tipine bakınca birşeye benzemiyor ama her cilde çok yakışacağına inandığım bir ruj. Çok da ilgi görmüyor nedense.

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Evet Cerencim, benim de bu tonlarda sevdiğim bir bu ruj, bir de Nars'ın ismini hatırlayamadığım bir koleksiyon ruju vardı, o.

      Sil
  3. Benim de epeydir listemde bu ruj. Her Mac'e gidişimde kırmızılara dalıp almadan çıkıyorum :p

    YanıtlaSil