8 Kasım 2013 Cuma

Bu Hafta Neleri Sevdim!?...






İyi ki bu Sephora çantam var; küçücük çantaya bunca şeyi, yetmedi üstüne bir de fırçalarımı sıkıştırıyorum ve bana mısın demedi!
Sadece çantayı değil, bu hafta içindeki ürünlerin tamamını çok severek kullandım. Şöyle bir toplu gösterimden sonra bakalım neler kullanmışım, nelere bayılmışım...





İlk sıra ten ve dudak grubuna ait...
1. Guerlain Lingerie de Peau 02-Beige Clair: Yapısına, verdiği ışıltıya, genç görüntüye kısacası etkisine bayılıyorum. Tek bayılmadığım rengi. Çok açık tenli biri olmamama rağmen bu renk tam olarak bana uymuyor. Nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum, koyu değil ama ten rengimle birebir örtüşmüyor. En açık rengi olan 01 de ülkemizde yok. Yine de seviyorum. Sevmediğim kısmı parası, 145 Tl. Ben %20 Sephora indirim kuponuyla almıştım. Bundan daha ucuza benzerleri bulunur. Tekrar almayacağım.

2. Hard Candy Glamouflage Kapatıcı Medium/Light: Sevgili Başakçığımın bana hediyesidir ve deli gibi seviyorum. Çok ama çok yoğun bir yapısı var. Pirinç tanesi kadarı her iki göze yetiyor, o derece yani. İlerleyen saatlerde göz çizgilerine hafif dolabilir o yüzden üstüne pudra geçmekte fayda var.

3. Benefit Erase Paste kapatıcı: Bunca zaman kullanmadığıma pişmanım. Üşengeçliği bıraktığım bir dönemdeyim ve severek kullanıyorum. Yazısı şurada

4. Cargo Allık - Rome: Benim çok sevdiğim, Nars Orgazm'a benzettiğim, The Balm Hot Mama'yla birebir aynı bulduğum harika bir allık.

5. Essence Me&My Ice Cream Lip Balm-03: Nemlendirmesi güzel, ahım şahım bir özelliği yok. Başlamışken bitene kadar kullanayım dedim. Hafif bir renk veriyor ama abartı değil.

6. NYX Soft Matte Lip Cream (Likit Ruj) - Istanbul: -Aşk- diyorum başka da birşey diyemiyorum. Bunu Mac yapsa, sanırım stokta kalmazdı. Bu kadar kremsi, ama o kadar da kurutmayan, mat olmasına rağmen kupkuru durmayan harika bir ruj. En güzel rengi de kesinlikle Istanbul. Bu kadar güzel bir şehire, bu kadar güzel bir renk yakışırdı ancak! Diğer renklerini de almayı düşünüyorum. Bu arada aldığım site Beautyjoint.com 




Yüz ürünlerim için kullandığım fırçalar...
- Tarte Allık Fırçası
- Real Techniques Expert Face Brush




Burda da göz ve kaş ürünlerimi, onlarla beraber kullandığım fırçalarımı görüyorsunuz.
Evet kesinlikle bu hafta sonbahar renklerine dönüş yapmış durumdayım. Zaten bakır kahveler, toprak tonları benim renklerim. Rujda ne kadar cesaretliysem; göz makyajında da o kadar sadeyim...

1. Nars Duo Far - Cordura: Aldığımdan beri kıyıp da 1 kez bile kullanmamıştım (Evet sevdiğim şeyleri kullanmaya kıyamıyorum, sanki bitecek!). Ama bu hafta her gün kullandım, kesinlikle çok güzel bir far ikilisi bu. Gözlerime en çok yakışan kahve tonu olduğunu söyleyebilirim. Hatta bundan sonraki haftalarda da, yanına kombinleyeceğim bir far ekleyerek bunla devam etmeyi düşünüyorum.


2. Mac Mythical Far: Bu bir koleksiyon ürünü ve tabiki de Elca'dan almıştım. Normalde Mac'in koleksiyon farlarını başarılı bulmuyorum ama bu nasıl güzel nasıl anlatamam. Kesinlikle Mac'ten en çok kullandığım far. İster tek başına, ister diğer farlarla birlikte kullanılabilecek, çok canlı ama asla yapay olmayan harika bir renk. Çoooook seviyorum, ölürüm....
Sigma F70 concealer
Sigma Blending E40
Essence karıştırma fırçası

3. Bobbi Brown Granite Ink Eyeliner: Bobbi Brown eyelinerlar, kullandığım tüm markalar içinde açık ara en iyi olanlar ki bunların içine Mac fluidline'lar da dahil! Kalıcı, yumuşak, çabuk kurumuyor, kolay sürülüyor.. daha ne olsun! Rengi de süper: Ne koyu bir siyah, ne de bariz bir kahve, ikisinin arası diyebilirim.

4. Mac Parlor Smoke Palet - Steel Far: Bunu hafif bir şekilde kaşlarını doldurmak için Real Techniques brow brush ile kullandım. Bu zamana kadar kaşlarım için hiç far kullanmamıştım. Aslında tam kaş rengim değil ama onca farın içinde, kaşlarım için bir far bulamayınca geçici bir süre için bunu kullandım, fena değil.












2 yorum:

  1. Nars farlari cok seviyorum bende:)

    YanıtlaSil
  2. Ayni fondetenden kullaniyoruz hatta ayni renk bendeki de.Ben de acik tenliyim.gariptir ilik kullandigim zamanlar bana da azcik koyu geliyordu,ama simdilerde daha bir az acik gozukuyor tenim.ama cildimde hic bir yan etki birakmadi.dogru fiyati tuzlu ama cilt urunlerine ozellikle ben fondeten konusunda takintiliyim iyi urun kullanmak lazim.alliginin rengi harika.

    YanıtlaSil