6 Kasım 2013 Çarşamba

Benefit Erase Paste Kapatıcı






Bu ürün, epey bir zaman önce aldığım, Benefit'in meşhur confessions of a concealaholic setinin içinden çıkmıştı, ama istenirse tek de bulunabiliyor. Bendeki deluxe boy. Böyle minik olması daha iyi çünkü özellikle concealer, fondoten gibi ten ürünleri çok uzun süre dayanmıyor. Hele de benim gibi, göz altındaki morluklara çare olacak concealer prensini bulacağım diye 88 tane ürün deneyenlerdenseniz, bozulmaması için minik gramajlı ürünler kesinlikle çok daha hesaplı olacaktır.





Bendeki medium (2) rengi. 3 renk tonu var, ama göz altlarınız sorunluysa ve bu amaçla kullanacaksanız bence çoğu cilt tonu için müsait bir renk. Ürün çok uzun zamandır bende ama ben daha yeni yeni kullanıyorum. Ürün üstüne ürün kullanmaya üşenengillerden olduğum için bu zamana kadar hep atladım ama şimdi çok pişmanım. Daha da corrector kullanmadan concealer sürmem!





Görmeyeniniz kalmamıştır ama ben yine de belirteyim: Minicik plastik bir kavanoz ve kapak kısmı çevirmeli. Benim en sevdiğim ambalaj olayı budur. Kırılma, kapağın açık kalma durumu yok. Ürünün ne kadar kaldığını görüp, sonuna kadar kullanıp, bitince de başka bir ürünü içine boşaltmak için birebir.








Yüzdeki sivilce, yara ve lekeleri örtmek için kullanılmasına rağmen, şeftalimsi rengi nedeniyle benim cildimde kesinlikle bu amaçla kullanamayacağım bir ürün. Ben bu ürünü corrector olarak kullanıyorum. Morluklarımı güzelce kapatıyor, üstüne concealer sürüldüğünde aydınlık görünmesini sağlıyor. İnce ve kremsi yapısı nedeniyle özellikle ince çizgilere kolayca dolsa da, üstüne pudra geçildiğinde bu görüntü nispeten yumuşuyor.


Bitecek gibi değil, bitince de tekrar almayacağım. Sebebi kötü olması değil; çok methedilen Bobbi Brown corrector ya da Giorgio Armani corrector'ü denemek istemem. Tam boy fiyatını bilmemekle birlikte, Sephora.com'da 24$ olduğunu düşünürsek, bizde de aşağı yukarı 70-80 lira arası olduğunu tahmin ediyorum.











1 yorum:

  1. Bende bir daha almayacağım çünkü çizgilerde birikme yapıyor, hemde sürdükten 5 dk sonra :( kapatması benim için idare eder durumda ama sabitleyici pudra ile denemedim birde onla deneyeceğim o küçücük şey çok bereketli gerçekten :)

    YanıtlaSil