19 Eylül 2013 Perşembe

İnternetten Dermokozmetik Alışverişim : Mamacim.com



Bu siteyi düne kadar duymamıştım bile. 
Dün sevgili Ayna Söyle Bana'nın şuradaki alışveriş yazısında, bu sitenin benzer sitelere göre çok daha uygun fiyatlı olduğunu okuyunca ben de bir bakayım dedim.

Site genelde anne ve bebek ürünleri ve mamaları üzerine yoğunlaşsa da, bir çok dermokozmetik markayı da barındırıyor. 







 Bioderma H2O'm bitmek üzere ama ben 60 TL vermek istemediğim için, almayı ertelemiştim. Siteyi incelerken bu ürünün fiyatını görünce inanamadım. 500ml'lik ikili seti; %40 indirimle 40 liraya aldım. 
Sadece bu değil; bioderma'nın krem setlerinde %50'ye varan indirim ve bazı ürünlerde de 1+1 kampanyası var. Çok sevdiğim Avene markasında da benzer indirimler vardı. Termal su'yu almadığıma nasıl pişmanım anlatamam.




Bioderma haricinde bir de hiç bilmediğim ve kullanmadığım Dexeryl isimli bu kremi aldım. Bu kremi de yine shimizu'da gördüm. Kendisi de benim gibi atopik ve egzamaya meyilli bir cilde sahip ve bu kremden çok memnun kalmış. Kendisi pul pul cildini iyileştirdiğini ve çok memnun kaldığını söylüyordu. Ben de her daim aynı sorunları yaşayan bir insan olarak, en azından denemek istedim.
250gr'lık dev bir krem bu ve fiyatı da yalnızca 12,40 liraydı. 




Bunlar da içine koydukları tester'lar. Bir çok sitenin aksine düşünmeleri çok güzel birşey.

Kargo ücreti 90 TL üzerine ücretsiz ve daha azı içinse sadece 2 TL. 
Ve çok heyecan verici bir şey daha: Dün verdiğim sipariş bugün elimdeydi! İnanılmaz bir hız bu. 
Normalde site tavsiye etme huyum yoktur. Ama bu siteyi pek çok açıdan tavsiye edebilirim. İlk olarak; ürünlerin diğer sitelerdekilerden daha uygun fiyatlı olması, tester koymaları ve hızlı kargo. 
Sonuç olarak çok iyi bir alışveriş oldu benim için. 












8 yorum:

  1. Dün izlemiştim favoriler videonu aa dedim aytül bulmuş uygun fiyata h2o yu :) Güle güle kullan hepsini.

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Benim de son zamanlarda dermokozmetik alanında bir şeyler almam gerekiyor ama korkuyorum :/ son kullanma tarihi geçmiş olur falan diye.. :/ Ama indirimler de çok güzel. :))

    YanıtlaSil
  3. Bu site benimde gözüme çarptı keşke daha önce tanısaydım :/ Kredi kartını yatırana kadar azıcık dursam iyi olacak :)) Güzel günlerde kullan aldıklarını

    YanıtlaSil
  4. bu siteden ben de alışveriş yaptım ve cok memnun kaldım

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,dexeryl kremden çok memnun kalacagınızı dusunuyorum çünkü cilde nemi yogun bir şekılde verıyor ve uzun bir sure bunu hıssedıyosunuz.Hatta ertesi günde bile etkisi hissediliyor. Benimde cildim hassastır,kaşınır,kurudur.Özellikle bacaklarım çok kaşınır aniden.Banada eczanedeki bayan tavsiye etmişti.Ben memnun kaldım umarım sizde kalırsınız.Fotosunu görunce deneyımımı paylaşmak istedım :).İyi günlerde kullanın hepsini...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah ben de severim malesef sorunlu cildime her ürün iyi gelmiyor.siz de olumlu yazınca umutlandım şimdi, teşekkürler

      Sil
  6. Güzel bir alışveriş olmuş tatlım, iyi günlerde kullan hepsini:)

    YanıtlaSil