9 Temmuz 2013 Salı

Roseroseshop'tan Neler Aldım?



'Gelecek, gelmeyecek' endişesiyle 2 haftadır beklediğim, son Kore siparişime nihayet kavuştum.
Artık bildiğiniz üzere Kore ürünlerine bayılıyorum, sadece BB kremlerine değil; maskelerine, losyonlarına hatta kırtasiye ürünlerine de...
benim bir süre önce keşfettiğim ve en az 5 kez alışveriş yaptığım son derece güvenli ve hızlı bir site.
Siteden daha önce bahsetmiştim. Her siparişim kolayca gelmesine rağmen, bu siparişimin gelmesi oldukça uzun sürdü. Hatta gümrüğe takıldığını düşünmeye başlamıştım. Neyse ki sevgili postacımız dün paketimi getirerek beni endişelerimden kurtardı:)





Kutunun ilk halini fotoğrafladım. Almak isteyenlere fikir olsun. Gördüğünüz gibi karton bir kutu içinde, her ürün balonlu poşetlere sarılmış bir şekilde son derece sağlam geliyor. Bir sürü ürün aldım, bir kez bile çatlak, kırık ürün gelmedi. Bu derece özenliler.
Darısı bize şuncacık yerden uyduruk ambalajlara sararak kırılmış, saçılmış ürün ulaştıran profesyonel! satış sitelerimize...




Toplamda 9 parça ürün aldım. Bir tanesi sevgili Buket'e ait, onun resmini koymuyorum, kendisi size tanıtacak. İçinde -BB kremi saymazsak- hiç renkli kozmetik yok,  tamamen cilt bakımına yönelik bir alışveriş yaptım.
Neler aldığımı daha ayrıntılı göstereyim.




Çok uzun zamandır denemek istediğim, Skin79 markasına ait 2 maskeyi aldım. Bu marka cilt bakımında çok başarılı. Diğeri ise adını daha önce hiç duymadığım Elishacoy markasına ait. Bu markanın ürünlerinde %50 indirim vardı.
-ROSE MOISTURE MASK : Ciddi fanı olan ve çok beğenilen bir maske. İçinde gül yaprakları var ve kullanıp da memnun olmayanı sanırım yok. Güllü cilt ürünleri benim kuru ve alerjik yüzüme çok iyi geliyor. Bunu da kısa zamanda deneyip yorumlayacağım.($7,80)
-SWEET HONEY SUGAR : Skin79'un meşhur peeling'i. 100 ml'lik kocaman bir kavanoz. Ballı-şekerli, yoğun yapılı ve tabi ki güzel kokulu bir peeling. Cildi aydınlattığı ve yumuşattığı söyleniyor. Tek korkum iri şeker tanelerinin yüzümü çizmesi, bunu da elimdeki Yves Rocher kayısılı peeling'im biter bitmez uygulayacağım. ($7,80)
-ELISHACOY HERB CLAY PORE REFINING MASK : İlk defa bir maskeye bu kadar çok para verdim. Eğer vadettiği gibi gözeneklerimi küçültüp arındırmazsa ciddi anlamda yıkılacağım. Bir kızın bu maskeyi sürmeden önce ve sonraki resimlerini görmüştüm. Özellikle sivilce ve kızarıklıkları gözle görülür, farkedilir bir biçimde azaltmış. Tek dileğim benim kuru cildimi germemesi. ($15)




Bunlar da cilt temizlik ürünlerim.
-MISSHA CREAMY LATTE CHOCOLATE : Şu ana kadar hiçbir temizleyicide görmediğim, alüminyum folyo görünümlü bir yapısı ve metalik kahve gibi değişik bir rengi var. Sadece bu değişik yapısı sebebiyle aldım ve kuru ciltler için uygunmuş. Fiyatı da şaka gibi, sadece 2,80 Dolar.
-INNISFREE TNE MINIMUM TONER : Çok sevdiğim Lancaster toniğim bitmek üzere. Ben de onun yerine cildimi yakmayacak, tahriş etmeyecek bir tonik arıyordum ve Innısfree'nin bu hassas ciltler için olan toniğinin mini boyunu aldım. ($5,60)
-ZAMIAN CAMELLIA HANDMADE NATURAL SOAP : Çiçek kokusuna deli olduğum bir dönemdeyim ve bu sabunu da kokusunu merak ettiğim için aldım. Bunlardan bir tanesi çekilişle size gelecek. ($2,64)




-ZAMIAN GOLD CAVIAR BB CREAM BALM : BB krem tutkumun boyutunu, fondoten çekmecemi görenler az çok anlamıştır.
Tüm BB kremleri denemek için dayanılmaz bir istek duyuyorum. Bu kremi seçmemde en büyük etken havyar, çünkü daha önce kullandığım hayvarlı Skin79 Gold BB kremi de çok sevmiştim.
Bundan da 2 tane aldım, tabi ki biri sizin için. ($7,92)












27 yorum:

  1. Kazasız belasız atlattık bu alışverişi güle güle kullanalım darısı diğerlerinin başına

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan cnm sonuçları bekliyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Canım benim elimdekileri tüketeyim de kullanacağım. Çok yarım yarım bıraktığım var. Zaten hepsini denedikten sonra bunları yorumladığım ayrıntılı bir video çekmeyi düşünüyorum ama sanırım yaz sonu olur.

      Sil
  3. Güle güle kullan canım hepsini:) ben de sende görüp bu siteden alışveriş yapmıştım. Ben de çok memnun kaldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne mutlu bana, çok sevindim. Bu siteyi bulmak iyi oldu ebay büyük risk oldu artık.

      Sil
  4. Aaa süpermiş, böyle kozmetik dolu bir kutu elinize iki haftada sağ sağlim ulaştıysa çok güvenilir bir site olmalı. Ürünlere bayıldım, hemen siteye bir göz atıyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğim gibi en az 5-6 kez aldım ve hepsi geldi. Sıkıntı yaşamadım. Hatta bundan önceki 5 günde gelmişti dümur olmuştum.

      Sil
  5. ben de bu siteden cilt ürünleri almak istiyorum artık almadığım bb kremi kalmadı cünkü.. O nedenle senin yorumlarını merakla bekliyorum, gule gule kullan bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim şu ana kadar en çok beğendiğim ilginçtir TFS face it oldu.

      Sil
  6. Güle güle kullan hepsini, ben kore markalarından Laneige'i denedim sadece, bu siteye bakayım bir ara.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de senin sayende vitacost.com'u deneyeceğim.

      Sil
  7. Güle güle kullan Aytül'üm, çekiliş haberi de ne güzel :) Öperim!

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullaan. :) Çok güzel ürünler. <3 Ben de Yelda'da görüp sende perçinleyip vermiştim ilk siparişimi. :) Bu yakınlarda ikinci bir sipariş vermeyi düşünüyorum. BB Kremim yok. :/ Missha (No:21) + Skin79 un minik boylardan oluşan setini almayı düşünüyorum ama sen ne dersin? Renk bilgisine ulaşamadım (Benim beceriksizliğimden olabilir.) MAC de 15-20 arası değişiyor rengim. Koyu gelmesinden korkuyorum. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Missha'nın en açık rengi 21. Ben kışın NC20'yim gayet güzel oluyor. Ama bence Skin79, Missha'dan daha iyi. Benim fikrimi soracak olursan ben The Face Shop face it BB krem öneririm ama tabi cilt yapın da önemli. Mesela ben Face Shop'un BB kremini kullandım hafif açık geldi, sana çok daha iyi olacaktır.

      Sil
    2. Sanırım seninle cilt tipimiz uymuyor. Benimki yağlıya dönük karma. ;) Ama The Face Shop a da bakacağım hemen. :) Olmadı hepsinin mini boyunu alır bu yazı da öyle çıkartırım. :D Teşekkürler cevabın için. ;)

      Sil
  9. güle güle kullan yorumları bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  10. yorumlarını bekliyorum..

    YanıtlaSil
  11. Güzel bir alışveriş olmuş:) G. Kore ürünlerini bende çok beğeniyorum. Laneige de var mı bu sitede? Hemen kurcalamaya gidiyorum:) güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  12. Çok güzel günlerde kullan hepsini, merak ettim cilt ürünlerini baya. :-)

    YanıtlaSil
  13. Oy oy hepsini güle güle kullan canım, bir kaçını bende daha önce denedim çok güzel seçimler yapmışsın ^^

    YanıtlaSil
  14. Hep diyorum Başak'a İnci'ye falan ne kadar enteresan ürün var hepsi sende..Değişik markaları senin gibi takip eden biri daha yok sanırım. Renkli nemlendirici ve BB kremde bir türlü istediğimi bulamadım ben. En son aldığım Balm Shelter'i da yanlış renk almışım.Kalakaldım ortada..Yeni arayışlardayım yani..
    Kutu süper.İnstagram'a resmini koyduğunda görüp merak etmiştim.Maskeler çok cezbedici,içlerinden çıkan kaşık gibi zımbırtılara bayıldım.Burda birkaç on lira dökerek aldığımız çoğu maskede bile o zımbırtılardan çıkmıyor..Güle güle kullan hepsini.Öperim..
    aynurakdolun

    YanıtlaSil
  15. Güle güle kullanın hepsi güzel ürünlere benziyor

    YanıtlaSil
  16. ben dün sipariş verdim siparişim gelmezse para iadesi yapıyorlar mı ?

    YanıtlaSil
  17. Güle güle kullan aldıklarını. Fiyatlar da harika. En kısa zamanda ben de bir şeyler almak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  18. roseroseshop sitesinden alışverişini ems kargo ile yapıyorsun yoksa standart kargo mu? teşekkürler

    YanıtlaSil