4 Temmuz 2013 Perşembe

Mac Paint Pot - ARTIFACT





Ben kesinlikle kızıl ve bakır insanıyım. Elimdeki onca mavi, yeşil, füme far bir kenarda beklerken; elim hep böyle tonlara kayıyor.
İster allık, ister far, ister ruj olsun; kızıl tonlarda makyajı seviyorum. Mac'in paint pot'larını seviyorum ama itiraf edeyim ki uzun zamandır color tattoo'larla aşk yaşadığımdan hepsini bir kenara bırakmıştım.
Sonra bu hafta yine bir bakır hastalığım tuttu ve bu harika paint pot'u tekrar keşfettim.
Bu arada kendisi birebir aynısı olmasa da Maybelline Color Tattoo'lardan Pomegranate Punk'a oldukça benziyor. Pomegranate Punk'ın bu renge göre biraz daha morluk barındırdığını söyleyebilirim.
(Unutmazsam akşam karşılaştırmalı foto eklerim.)




Rengi harika, hayran hayran bakıp söyleyecek bir kelime bulamıyorum. Evet herkesin tarzı değil ama benim gibi canlı gözlerden hoşlanıyorsanız buna ayılıp bayılacaksınız.







Çok pigmentli, çok yumuşak, sizi yormayan ve sürülürken asla uğraştırmayan bir paint pot. 
Çok az uygulayarak buğulu görünmeniz ya da daha yoğun bir uygulamayla vamp:) bir görünüme kavuşmanız mümkün. Tabi benim gibi bakır tonlu göz makyajlarından hoşlanıyorsanız, farın altına sürerek, farı sabitlemek ve rengini patlatmak için de kullanabilirsiniz.
Ben ince bir tabaka halinde sürüyorum ve crease bölgesinde bir birikme olmadı. 


Ben ürünü blog satışından almıştım, yanılmıyorsam bu bir koleksiyon ürünü yani Mac'lerde bulmanız olası değil. Ama benzer renkleri mutlaka vardır.












3 yorum:

  1. Çok güzelmiş, keşke koleksiyon ürünü olmasaymış. :-(

    YanıtlaSil
  2. Ya:(((( asla bulamayacağım bir şeyi yazmışsın:( Çok beğendim!

    YanıtlaSil
  3. evet ben de bayıldım. bu aralar krem far delisiyim. Mac e ugramam sart oldu muadil birşeyler bulmak için

    YanıtlaSil