10 Temmuz 2013 Çarşamba

Bath & Body Works Honey Sweetheart Işıltılı Saç Spreyi





BBW mağazalarından biri evimin dibindeki AVM'nin içinde ve her gidişimde mutlaka gidip kampanyalara bakarım. Ama, sevgili Bilgencim, bu video'sunda bahsetmemiş olsaydı, bu spreyden asla haberim olmayacaktı.

Ürün bildiğiniz saç spreyi. Hatta bu serinin duş jeli ve vücut losyonu da var ve bu sprey seriyle aynı kokuya sahip. Çok çok çok ama çok güzel kokuyor. 

Ben normalde saç spreyi kullanmayı pek sevmiyorum. Ya saçlarımı ağırlaştırıyor ya da sertleştiriyor. Ama bu spreyin rengini ve duruşunu o kadar merak ettim ki, kesinlikle denemem gerekiyordu.








Rengi ışıltılı bir bronz. Güzel tarafı, spreyi hafif ya da yoğun tutarak, rengi hafiften koyuya doğru arttırabiliyorsunuz. Yani çok hafif ya da yoğun kullanmanız mümkün ama ayarını yapmak epey zor.
Kullanırken birinden yardım almakta fayda var çünkü ben epey zorlandım. Bir de havlu ya da havlu peçete tutularak yapılırsa etrafa bulaşması da önlenmiş olur. 


Gelelim handikaplarına.... Benim en nefret ettiğim şey, makyaj ya da diğer kozmetik ürünlerinde, ürün içindeki simleri orama burama dağılmasıdır. Ne yazık ki bu üründe de, simler yoğun miktarda olmasa da ellerinize bulaşıyor, hatta vücudunuza da dökülüyor.
Bir de renk ilk sıktığım zamanki gibi kalmıyor. Bir müddet sonra dağılıyor.
Saçları hafif sertleştirdiği doğrudur ancak diğer spreylerden fazla değil.
Yine de, özellikle benim gibi boyasız saçlı olup da saçını boyatmaktan kaçınan ya da değişiklik isteyenler için geçici ve ucuz bir alternatif olabilir.
Şu anda ürün indirimde ve fiyatı 10 Tl.











5 yorum:

  1. Çok güzel gözüküyor renkler !! Bayıldım :))

    YanıtlaSil
  2. Bana çok kullanışlı bir ürün gibi gelmedi.. :/

    YanıtlaSil
  3. Benim bunu koşarak gidip almam lazım:) Geçen gün Essence'in saç tebeşirini aldım ve rengi çok güzel,ışıltı yok ama kalıcılığı az tabii.Yakında yazısını yazacağım. Denk gelirsen göz at:) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  4. Keşke simler dağılmasaydı :( Ama hoş bir ürünmüş ^^

    YanıtlaSil
  5. Cok hoş görünmüş sacında. Fiyat da çok uygunmuş..İzmir'de BBW olsa koşup alırdım..:((

    YanıtlaSil