13 Haziran 2013 Perşembe

Yeter artık! Susmuyoruz, susmayacağız...



(Turkbayragı.gen.tr'den alıntıdır.)


İslam kimsenin tekelinde değildir! Herşeyin en doğrusunu bildiğini, en inançlı sen ve senin şakşakçılarının olduğunu düşünüyorsan önce bir aynaya bak, sonra da yatarken vicdanına...
Suçu hak aramak olana gaz atmak, sığar mı insanlığa!


(İnananlar için)...Namaz borcum mu var, cezası var evet! Oruç mu tutmuyorum, cezası var. İçki mi içtim, günaha giriyorum, bedeli var..Tövbe ederim, belki de rabbim bağışlar (inşallah) Peki ya kul hakkı? Kul hakkın varsa, hangi cennetin kapısı açılacakmış sana! Var mı helallik almadan cennete girmek, var mı kalp kırıp da sırattan geçmek?
"Yarım gramlık kul hakkı karşılığı; cemaatle kılınan kabul olmuş 700 namaz." diyor Allah. 
Çarp şimdi yediğin hakları en az 40 milyonla, var mı o kadar namazın, kabul olduğuna eminsin ya!!


Sen ki; askerlik yapmayan oğluna bakmadan, şehidime 'kelle'; askerliğe 'yan gelip yatma yeri değil!' dedin. Sen ki terörist başına 'Sayın' dedin. Sen ki hakkını arayan, mağdur çiftçiye 'ananı da al git.' dedin. Sen ki sponsorla geçindin; 4 çocukla tek göz gecekondudan gelip, dünyanın sayılı zengin liderleri arasına girdin. Maaşla nasıl yaptın bunca malı mülkü anlamadık, hakkıyla olduysa eyvallah, ama ya benim hakkım varsa orda, çarpsana her kuruşu 40 milyonla!


(düzceyerelhaber.com'dan alıntıdır.)


(Camiye ayakkabıyla girilmiş, içki içilmiş diyen insanlar; müezzin'e mi inanayım, size mı? Gözünüzle mi gördünüz ki nerden vardınız bu kanıya. Her yer kan revanken, ayakkabı mı sıkıntı. O kanın üzerinde mi kılacaksın vakti gelmiş namazı? 
Yunus Emre Hz.leri ne de güzel söylemiş: 'Kıldığın namaz neye yarar, eğer bir kalp kırdın ise'
Kalp kırmak da günahtır, ama asıl acı olan iftira. İftira atmak için ne demiş Kuran:
(Yalan söyleyenler, iftira edenler, ancak Allah'ın ayetlerine inanmayanlardır. 
İşte onlar, yalancıların ta kendileridir.) (Nahl 105)


( zaytung.com'dan alıntıdır.)


Sen değil misin, yıllar önce '3.köprü İstanbul için cinayettir.' diyen, şimdi o cinayeti işleyen! AOÇ'ni yolunmuş kaza çevirip, İstanbul'un yeşil kalbi Fatih Ormanları'na lojman diken! Çok mu lazım AVM, Gezi'nin orta yerine! Yoksa bir rant bu işte, bu inat, ısrar niye?


İmam Hatip mezunusun, dinimi benden iyi bilirsin. Hadis-i Şerifte: 'Kalbinde zerre kibir olan, cennete giremez.' derken, sendeki bu kibir niye?
Sen değil misin, Reyhanlı'da bomba patlarken, koşa koşa Obama'ya giden. Hiç düşünmüyor musun, nasıl öderim bu ah'ı, mahşerde hesap verirken?


Hep haklısın, hep doğrusun, her şeyi sen bilirsin! Hz.Ömer bile yanlış yaptığında uyarılmış da, sen niye eleştirilmiyorsun? Yanlıştan dönmek de erdemdir, mütevazilik de. Hatan da ısrar edip, halkını polise küstürme. 


(internetten alıntıdır.)


Uyandık anla artık, susmuyoruz, susmayacağız. Bizim liderimiz Atamız, ondan emanet kaldı vatan. Sana teşekkür ederiz, bizi sen uyandırdın. Farkındasın değil mi yarattığın ateşin? Senin tahammül edemediğin Atatürk, bizim iliklerimizde. Silinmez içimizden iki anıt kalktı diye...
Şimdi Atamın dediği gibi;
Muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcut!
Tahammül edemiyorsun ama ben yine söyleyeyim:


(libersite.com'dan alıntıdır.)

kim olursak olalım; 
Yaşasın Türk milleti, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!











9 yorum:

  1. GURUR DUYDUM AYTÜLCÜM. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!!

    YanıtlaSil
  2. Pek çoğumuz gibi benimde duygularıma tercuman olmuşsun.

    YanıtlaSil
  3. baştan sona şahane olmuş! Emeğine gönlüne sağlık, "Atatürk, bizim iliklerimizde. Silinmez içimizden iki anıt kalktı diye..."

    YanıtlaSil
  4. Ne cesursun canım arkadaşım!!! Ağzına sağlık...

    YanıtlaSil
  5. Tebrik ederim, çok güzel özetlemişsin herşeyi, ağzına sağlık..

    YanıtlaSil
  6. ağzına sağlık,çok güzel yazmış,çok güzel özetlemişsin,izninle facebook'ta paylaştım,umarım sakıncası olmaz,sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki sakıncası yok. Teşekkür ederim hatta.

      Sil
  7. Ne güzel dile getirmişsiniz,teşekkür ederim.''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE''
    Sevgiler.
    Emel

    YanıtlaSil