20 Haziran 2013 Perşembe

Sleek Snapshots Palet



Tekrardan Merhaba...
 Biliyorum uzun zamandır yazamadım ama malum olaylar yüzünden keyifsizdim ve blog yazmak da tamamen keyif işi. Moraliniz bozuk olunca, parmaklarınız da tuşlara gitmiyor.
İstanbul'da olaylar durulmuşken bir bakıyorsunuz, İzmir ya da Ankara'da olaylar çıkıyor. Dün de İzmir'de çadırlar yüzünden müdahale olmuş. Umarım olaylar büyümez. 
İçime tam olarak sinmese de ufaktan dünyama dönmek istedim. 


Bugün size son derece uygun fiyatlı ve fiyatına göre kaliteli ürünler tasarlayan Sleek markasının yeni aldığım paletini tanıtacağım. Bol resim ekleyeceğim umarım sıkılmazsınız.




Sleek markası ülkemizde yok ama bir çok arkadaş cloud10beauty sitesinden almış, ben bu siteyi pahalı bulduğum için riske girip Ebay'den sipariş ettim ve satıcım da şansıma çok iyi çıktığından 5 günde elimdeydi. 





Görüldüğü gibi klasik Sleek ambalajı. Farların isimleri jelatinin üzerinde yazıyor.





Paletin tarafımdan mıncıklanmadan önceki halini görüyorsunuz.
son derece canlı renklerden oluşuyor.  Mat-ışıltılı far kombinasyonu bu palette de devam etmiş.





Bu palette daha çok yeşil ve turkuaz tonlar hakim. Beni artık bildiğiniz üzere ben mavi ve yeşil tonlarına oldukça mesafeliyim. 'O zaman niye aldın?' diye soracaksınız haliyle, itiraf ediyorum ben bu paleti, görür görmez vurulduğum Sunset ve Lotus Flower renkleri için aldım.





Ama özellikle Green Iguana renginin de çok güzel olduğunu belirtmek istiyorum. Zira kendisini denedim ve kısa bir zaman içinde bu paletle makyaj videosu çekip, bu rengi de konu mankeni yapmayı düşünüyorum:)











Renkleri swatchlarken herhangi bir baz kullanmadım. Görüldüğü gibi özellikle sedefli renkler harika renk veriyor. Mat renklerde pigmentasyon düşük özellikle de Sand Walker hiç renk vermiyor, bazsız kullanılmaz.
Farların kalıcılığı muhteşem değil, klasik Sleek farları yani ortanın biraz üstü diyebilirim.
Genel olarak renkler çok beğendiğim bir palet oldu. Benim gibi renkli makyajdan hoşlananlara hitap eden, tam bir yaz paleti!












12 yorum:

  1. ebay satıcısının ismini vermen mümkünmü bayıldım palete.. başka ürünleri de varsa bakmak isterim.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://stores.ebay.com/neonmegastore canım linki bu.

      Sil
  2. Renkler cok güzel ne kadar canlı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım, benim gibi canlı iddialı renkleri beğenenler sevecektir.

      Sil
  3. güle güle kullan. ebay den hangi satıcıdan aldın canım? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://stores.ebay.com/neonmegastore linkinden ulaşabilirsinz.

      Sil
  4. Güle güle kullan renklere bayıldım.

    YanıtlaSil
  5. Döndüğüne sevindim... gerçekten, bir şehir uyurken, diğeri yanıyor... Ama "sen yanmasan, biz yanmasak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa!"

    Paletin renklerine bayıldım. Hala mavilere mesafeliyim; ama yeşille aramı yaptım. Öyle ki, her tonuunu kullanıyorum diyebilirim. Paleti güle güle kullan! Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seni öptüm hayatım. Padişahımız, Bize faiz lobisi diyordu, borsa adamın birinin iki dudağının arasındaymış halbuki, lobiye gerek yokmuş:))

      Sil
  6. Renkler harika bu palette uzun zamandır gözüm var;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gördüğüm an almaya karar verdim. Eğer renkli makyaj seviyorsanız tavsiye ederim.

      Sil
  7. arkadaşlar ben 63 dolar değerinde bir kaç ürün aldım. siparişi direk sleek'in kendi sitesinden verdim. acaba gümrüğe takılır mı diye çok korkuyorum umarım bir sorun olmaz :(

    YanıtlaSil