3 Mayıs 2013 Cuma

Yves Rocher Ballı Bademli Dudak Balsamı





Kış başında %30 indirimle son derece ucuza aldığım bu balm'dan inanılmaz memnunum. İstisnasız her kış çatlayan, kuruyan ve kabuk kabuk duran dudaklarımı hizaya getirdi. 
Aslında alırken çok büyük bir beklentim yoktu. Çünkü dudaklarımda -tüm cildimde olduğu gibi- inanılmaz bir kuruluk var. Şu ana kadar genelde lip balmlar yerine kremlerle idare ettim, lip balmlara da pek itibar etmedim.





Ama bu ürün kokusuyla, yapısıyla ve nemlendirmesiyle beni ciddi anlamda şaşırttı. Her gün kullanmadığımda bile dudaklarımda oluşan o pul pul görüntüden kurtuldum.
Herşeyden önce süper güzel bir kokusu var. Benim gibi tatlı kokulara zaafınız varsa bu ürüne aşık olmanız kaçınılmaz.
Herhangi bir renk vermesi yok ki, ben renkli balm'lardan hiç hoşlanmıyorum. Zaten ruj süreceğim için, rujun orjinal rengini vermesini engelliyormuş gibi geliyor. 
Ama bu ürünü alınası yapan şey, vaadini gerçekleştirmesi. İçindeki badem yağı ile dudakları nemlendirip besleyeceğini iddia ediyor ki, kesinlikle doğru. Dudaklarınızda hemen emilmese bile, anında yumuşatıyor. Dudaklarımdaki gerginliği alıyor ve tüm gün sürüyor, daha ne olsun!
Son olarak da ürünün içinde Paraben olmadığını belirteyim.


Fiyatı 7,90 TL. Başka çeşitleri de var. Çok uzun müddet gittiğini söylemeliyim. Kış boyu %90 kullandığım ürün budur ve hala yarısına bile gelemedim. 
Eğer yoğun yapısı canınızı sıkmazsa kesinlikle tavsiye edeceğim bir ürün. 












1 yorum: