10 Nisan 2013 Çarşamba

Nars Duo Eyeshadow - Cordura





Bu sefer tembellik etmeyip her ürünün fotoğrafını çektiğim için, her güne bir post hazırlayacağım. 
Haftanın 3.postu tartışılmaz en iyilerden olan Nars Duo farlardan Cordura...
Ambalajlardan bahsetmeme gerek yok. Ne yazık ki söz konusu Nars'sa; ürünün kalitesi ile ambalajın berbatlığı tezatını görmeye alışın.









Ürün sol tarafta çikolata kahve ve sağ tarafta bronz kahve tonlarında. İçerisinde rahatlıkla seçeceğiniz küçük simler var ki, bu özelliğiyle benim pek de tercih edeceğim bir far sayılmaz aslında. Ama Nars farkı burda ortaya çıkıyor, gözünüze sürdüğünüzde kesinlikle o simler dikkat çekmiyor ve gözaltına da dökülme yapmıyor. Bazlı ya da bazsız çok kalıcı. Ben özellikle koyu renkli farları dağılmaması için baz üzerine uyguluyorum. Ama Nars farları rahatlıkla bazsız da kullanabilirsiniz.





Gördüğünüz gibi kutusunda simli olmasına rağmen, swatchladığınızda o simler göze batmıyor. Renklerin pigmentasyonu her zamanki Nars kalitesinde. Sürümleri yumuşacık. Öyle ki bronze farın üzerinde gördüğünüz hafif çökmüş gibi duran görüntü aslında swatch için parmaklamamla oluştu. Herhangi bir çukurluk yok yani.
Sağ taraftaki koyu renk farlarda simler biraz daha belirgin.
Ben göz makyajımı bu paletteki açık renkle yapıyorum. Günlük kullanımda oldukça sade bir görüntü oluşturuyor. Ama daha belirgin, dikkat çekici görüntü isterseniz koyu renkle kombinleyerek örneğin gece makyajına da çevirebilirsiniz.


Şu an fiyatı 72 lira olması gerekli. Ben 2 sene önce Harvey Nichols'tan %40 indirimle çok uygun fiyata almıştım. Eğer Nars farlarını merak ediyor ve bunun için bütçe ayırabiliyorsanız, şu an Sephoralarda bulabileceğiniz ve Buket'in videosunda da bahsettiği sınırlı üretim far setini alabilirsiniz.












1 yorum:

  1. Of renkler müthiş!!! Benzer renklerde farım olmasa koşa koşa alabilirdim :D Güle güle kullan canikom :)

    YanıtlaSil