18 Nisan 2013 Perşembe

Mac Viva Glam Gaga Ruj









Mac ve Lady Gaga imzalı rujuyla karşınızdayım. Bu ruj koleksiyon ürünü olmamasına rağmen, sınırlı üretim olduğundan Mac'lerde hala satıldığını sanmıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam bu rujun geliri Aids vakfına bağışlanıyordu.





Rengi oldukça uçuk bir pembe. İçinde hafif bir mavilik olduğunu farketmişsinizdir. Bu mavi tonlu pembelerin bana yakışıp yakışmadığına henüz karar veremedim. Son videomda dudaklarımda bu ruj vardı, eğer izlediyseniz belki siz bana bu konuda fikir verebilirsiniz.





Lady Gaga ruj, Lustre yapıda olduğundan rengini çok belli eden rujlardan değil. Kalıcılığının da mat serisine göre çok zayıf olduğunu söyleyebilirim. Ben -çoğu Mac ürünümde olduğu gibi- Elca'da denk gelip set içinde almıştım.


Çok belirgin bir renk olmadığından çoğu koyu tenli kişide belli olmayacak ya da çok açık duracaktır diye düşünüyorum.
Bunun dışında sürümü kolay. Hata yapmaya izin veren orta halli bir ruj bence. Ama dudaklarınızın kuruluğunu belli ediyor ne yazık ki.
Şu anda satışta olduğunu sanmıyorum ama bunun için üzülmenize gerek yok. Riskli bir renk ve yapısı da fiyatını haketmiyor. Olsa da olur, olmasa da dediğimiz rujlardan.













3 yorum:

  1. Turuncu allıkla sürdüğün bu rujsa, sana çoook yakışmıştı tatlım!

    YanıtlaSil
  2. Hayır bebeğim bu son videomdaki ruj:))

    YanıtlaSil
  3. İnanmıyorum canım bende bu ruju çok istemiştim malesef fırsat olmadı almaya :/ Gene de görünce içim gitti :D Son videonda da yakıştırdım ben hoş duruyor :)

    YanıtlaSil