30 Nisan 2013 Salı

Mac Archie's Girl Koleksiyonu - Betty Bright Ruj





Mac'in son koleksiyonu olan Archie's Girl koleksiyonu çıkalı neredeyse 2 ay oldu, hatta çoğu ürün tükendi bile. Bu koleksiyon benim hiç ilgimi çekmemişti, taa ki sevgili Buket'in alışveriş videosunda tanıttığı bu ruju görene kadar!!


İlk başta rengini Viva Glam Nicki'ye benzetip almasam da olur diye düşünmüştüm. Ama nette swatchlarını incelediğimde, Nicki'nin çok daha pembe olduğunu, Betty Bright'ın daha mercanımsı ve yumuşak bir rengi olduğunu farkettim.





Bu ruj Cremesheen yapıda, oldukça opak. Sürümü yumuşacık. Tek seferde rengini veriyor. Dudakları kurutmuyor ve çizgilere dolmuyor.
Bu serinin kalıcılığını çok beğenmiyorum. Sadece mat rujlarda istediğim gibi sonuç alıyorum ve kalıcılık konusunda en başarılı olan seri de matte serisi.











Sanırım bu ruj benim favori yaz rujum olacak. Obsesifmişim gibi sürekli olarak açıp açıp rengine bakıyorum.
Gördüğüm en güzel renkli rujlar sıralamasında kesinlikle ilk 10'da.
Ben İstanbuldaki her mağazaya sorup bulamamıştım, şansıma Mac'in online alışveriş sitesi açılınca, Buketçiğimin haber vermesi sayesinde hemen sipariş ettim ve dün de kavuştum.
Eğer kaldıysa kesinlikle bu ruja bakmanızı tavsiye ederim.
Fiyatına gelince; Mac'in koleksiyon ürünlerine bindirmek gibi bir fiyat politikası var malesef. Normal ruj fiyatı 49 TL iken; koleksiyon rujları 54 TL.












5 yorum:

  1. Benimde hic dikkatimi cekmemisti sende gorene kadar rengi gercekten guzelmis

    YanıtlaSil
  2. MAC hayvan deneyi yapan markaların şahıdır yahu. :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan kabu ve rengi çok şekermiş.

    YanıtlaSil
  4. Renkte ambalajda şahaneymiş.Ne kadar ruj hastası olsam da Mac çok pahalı geliyor rujlar söz konusu olduğunda gerçi hep aynı ruju kullanmadığımdan çok çabuk bitmiyor rujlarım ama ne bilim kıyamıyorum paracıklarıma :) :)

    YanıtlaSil
  5. Rengi gerçekten çok güzelmiş canım tam yazlık:) güle güle kullan:)

    YanıtlaSil