15 Nisan 2013 Pazartesi

Laura Mercier Foundation Primer (Makyaj Bazı)





Elimde gördüğünüz Laura Mercier'in mini boy fondoten primer'ı. Ufak boy olmasına rağmen çok az bir miktar kullandığınız için epey bir süre gidiyor. Laura Mercier'in kalitesi malum. Özellikle renkli nemlendirici hakkındaki güzel yorumları okuyunca bazını da denemek için çıldırıyordum.





Gördüğünüz gibi 15 ml'lik bir ürün. Buna rağmen sanırım bana birkaç ay rahatlıkla gider. Ben blog satışından ulaştım bu ürüne.





Alışageldiğimiz renksiz bazlardan farklı olarak renkli bir makyaj bazı olduğunu söyleyeyim. Hafif pembemsi bir rengi var.








Sanırım en çok sevdiğim yapısının mat olmaması oldu. Farketmişsinizdir, içinde herhangi bir ışıltı olmamasına rağmen sürdüğünüzde oldukça aydınlık duruyor. 'Radiance' olayı tamamdır. Sürdüğümde cildimi nemlendirmesini ve ışıl ışıl canlı duruşunu seviyorum. Ama ne yazık ki gözeneklerimi tamamen kapatmıyor. Benim artık kabullendiğim ciddi bir gözenek sorunum var ve astar kullandığımda bunların görünmemesi hoşuma giderdi.


Bir de ürünün renkli olması sayesinde, cildinizi sağlıklı göstermek için tek başına bile kullanabilirsiniz. Herhangi bir örtücülük sağlamasa bile, cildi çok daha güzel gösterdiği gerçek.
Fondoten altına kullandığınızda, fondotenin kalıcılığını da arttırıyor. Eğer BB krem dışında bir fondoten kullanmışsam, gün boyu kalıcılık sorunu yaşıyorum ve bu sorunu bu bazla aştım.


Kuruluğu zaman zaman zirve yapan cildimde, çoğu kişinin şikayet ettiği parlama sorununu yaşamadım. Ama yağlı ciltler yapısından hoşlanmayabilir.
Çok uygun bir fiyata kavuştuğum için gayet memnunum. Ürünün tam boy fiyatı 104 TL ve Boyner'lerden ya da Morhipo'dan satın alabilirsiniz.












4 yorum:

  1. Hmm, radiance kısmı acayip hoşuma gitmişti ama parlama kısmından emin olamadım şimdi... ben de bir tester denemeliyim önce sanırım :) Güle güle kullan canım!!!

    YanıtlaSil
  2. cilt bakım rutininizi yazarmısınız acaba? birde gözenek sorununuza başka ne tür ürünler veya fondötenler kullanıyosunuz? bana sanki bazı fond.ler gözenekleri daha da cok belirtiyor gibi geliyor.son zamanlarda missha 23no da bunu görüyorum,yeni farkettim desem yeridir. ne kullanacagımı bilemiyorum ;(

    YanıtlaSil
  3. laura mercier'in ürünlerini denemeyi istiyordum.bu anlamda yazı çok faydalı oldu.yanlış hatırlamıyorsam markanın birde ayrıca renkli nemlendiricisi var mı?
    bir de fiyatları yurtdışına göre nasıl bir bilginiz var mı?
    bloğunuzu takibe aldım,bende beklerim:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Yazılarınız çok faydalı oluyor.Başarılarınızın devamını dilerim.
    http://queennmark.com/

    YanıtlaSil