19 Nisan 2013 Cuma

Etude House Missing U Hand Cream I Can Fly - No:3





Size minik kuşumdan bahsetmek istiyorum. Videolarımı takip edenler bunu alışveriş videomda gördüler. Kendisine yaklaşık bir ay önce Kore alışverişim sayesinde kavuştum.




Şirin mi şirin bu kuş aslında bir el kremi. Ebat olarak oldukça ufak, gramaj olarak da oldukça az. Avucumun içine rahatlıkla sığıyor ve sadece 30 ml.







Beklediğimden daha hafif bir kokusu var. Bense daha baskın bir koku bekliyordum. Bahsedilen o pamuk şeker kokusunu alamadım. Daha çok hafif şeker katılmış bebek pudrası gibi kokuyor.
 Yapısı ise beklediğimden çok daha iyi çıktı. Bir kere su gibi değil, kıvamlı. Kıvamlı olmasına rağmen yağlı değil. Kolayca emiliyor ve yapış yapış bir his bırakmıyor. Nemlendirmesi güzel.
Benim aldığımdan başka 3 çeşidi daha var:




Pembe olan kirazlı, yeşil olan elmalı, sarı olan şeftalili ve benim seçtiğim mavi olansa pamuk şekerli.


Kremin içeriği oldukça temiz. İçinde Paraben, Sülfat, Mineral Yağ ve Etanol yok. Bunun yanında Shea Butter, Aloe, Lavanta, Limon ve Papatya gibi faydalı bitkilerden oluşan süper bir karışım var.


Bu ürünün tek dezavantajı gramajının azlığı. Sanırım bu hafta sonu bitecek. Ben şekline bayıldığım için kesinlikle atmayacağım ve içine başka bir krem koyup kullanacağım. 


Nasıl ulaşabileceğinize gelince; ben Kore alışverişimi Roseroseshop isimli siteden yaptım. Ürünü de bu linkten görebilirsiniz.
Fiyatı 5,5 Dolar. Takipli posta ile gönderiyorlar ve yaklaşık bir haftada geliyor. Kargo ücreti ürün miktarına göre değişip artıyor.
Ben bu siteden üç kez alışveriş yaptım ve hiç sorun yaşamadım. Ama kozmetik ürünü olduğu için gümrükte sıkıntı olabileceğini hatırlatayım. Yani ürünü geri de gönderebilirler. Ne yazık ki risk hala geçerli.










12 yorum:

  1. Ben kozmetik ürünlerinin tamamı yasak sanıyordum. Yani şimdi yasak bazen mi işliyor? Bilen var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasak ama bazen nasıl oluyorsa geçiyor.

      Sil
  2. çok şirinmiş gerçekten:)

    YanıtlaSil
  3. ayyy canımmm öpesim geldi :)) çok tatlı

    YanıtlaSil
  4. Bende ebayda baktım durdum bunlara da alıp almamaya karar verememiştim bu yazı biraz daha netleştirdi beni,birde bu markanın ojelerini gördüm ki dillere destan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ojesini Başak tanıtacak, ben pek oje insanı değilim

      Sil
  5. bir sorum olcak bu kore markalarına zaafım var ama erboriandan başkasına ulaşamıyrm bu verdiğiniz sitede ürün elime ulaşmazsa para iadesi yapılıyormu? üründe çok ciciymiş

    YanıtlaSil
  6. Bunu aldığında görünce bayilmistim hala icim gidiyor pembe olan benim olmalı ama ben hic yurtdışından alis veris yapmadım becerebilmiyim korkuyorum yanlis bsy yaparım diye

    YanıtlaSil
  7. Mina paypal ile yaptığın ödemelerde para iadesi alıyorsun. Ama bu site takipli posta ile gönderdiğiiçin takip edebiliyorsun ve gelmezse bile muhtemelen geri gönderiyorlardır.

    Ekincim temiz kalpli kız, pembesi yolda, çekilişe koyacam. Ama tekrar sipariş verdiğimde sana da alırım istersen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) canım benim düşünmen yeter Bitanem zahmet etme ne olursun elbet bende yurtdışından alis veris yapmayı öğreneceğim bi gun hahahahaha :)

      Sil
  8. Ambalaj şahane.İçeriğin temiz olması da çok iyiymiş.Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. ya gerçekten çok güzel yabancı dilim yok nasıl alışveriş yaparım bilemedim.Birde gelmeme ihtimali varmış ya korktum.

    YanıtlaSil