28 Nisan 2013 Pazar

Essence Quattro Eyeshadow - 12 Purple Day






Mart ayı içerisinde Essence standında yerini alan yeni serideki bir ürün de bu dörtlü farlardı. Benim seçtiğim ise; pembe tonların ağırlıklı olduğu ve bahar aylarına da çok yakışan 12 numaralı Purple Day...





Farları ne kadar severek kullandığım, üzerindeki fırça izlerinden de belli oluyordur.





Ben farların pigmentasyonuna bayılıyorum. 10 TL'lik bir paletten beklenmeyecek kadar yoğun ve güzel renkler. Tüm renkler birbiriyle uyumlu ve birbirini gayet güzel tamamlıyor. Şampanya rengini göz pınarlarını hatta yanakları aydınlatmada bile kullanabilirsiniz.





Renklerin yoğunluğu ve yumuşaklığı burda daha iyi belli oluyordur. Swatch'ların altında herhangi bir baz yok, ona rağmen tek bir parmak darbesiyle rengi sorunsuz elde ediyorsunuz.
En beğendiğim renk, fuşya'nun yanındaki taupe rengi oldu. Sadece bu renk için bile alınır.


Ben farları baz üzerine uyguladığım için, bazsız kalıcılıkları konusunda pek bir fikrim yok. Ama bazla kullandığınızda tüm gün göz kapağınızda aynı yoğunlukta bozulmadan kalıyor.
Essence ürünleriyle ilgili çektiğim video'da, göz makyajımı bu paleti kullanarak yapmıştım, merak edenler o video'dan bakabilirler.
Sonuç olarak uygun fiyatlı ve kullanışlı bir ürün arıyorsanız, Essence'in bu serisine bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
Hoşçakalın.











3 yorum:

  1. Evet bundan ben de aldım ve çokta memnunum. Renkleri inanılmaz güzel ve kalıcı. Güzel günlerde kullan.


    Blogum daha çok yeni bakarsanız eğer çok sevinirim :) marstandusenkadin.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. renkleri çok hoşmuş bende seviyorum bu tonları, güle güle kullanın

    YanıtlaSil