8 Nisan 2013 Pazartesi

Benefit They're Real Mascara





İlk kullandığımda vasat bulduğum hatta fiyatını düşününce beğenmediğim ama dün bir kez daha kullandığımda resmen beni şoktan şoka sokan bir mascara bu!

İlk kullandığımda bende ne yeterli uzunluk, ne de yeterli dolgunluk sağlamıştı. Dünkü makyajımda bunu kullandığımda resmen aşık oldum.





Bu rimelin mini boyları da var. Fiyatı inanılmaz pahalı olduğu için (sanırım 70 küsur'dü) mini boyunu bulabilirseniz kesinlikle onu deneyin derim. Zira rimel konusu oldukça göreceli; birinin çok sevdiğini bir diğeri beğenmeyebiliyor.





Fırçası plastik fırçalardan. Ben de plastik fırça sevmeyenler grubundayım ama bu fırçayla bir sorun yaşamadım. İnce uzun ve diken diken görünümlü fırçanın göze oturması ve bulaştırmadan sürülmesinden memnunum. Uç kısmının yuvarlak olması sayesinde de gözün iç kısımlarındaki ince kirpikleri de boyayabiliyorsunuz.


Rimelin rengi oldukça siyah ve gün sonunda da göz altına dökülme yapmadı.
Genel olarak uzatma konusunda son derece başarılı olduğunu söyleyebilirim. Tek katta istediğim dolgunluğu yakalayamasam da; ikinci katta hem belirgin kirpikler ve sıfır topaklanmayla benden 5 üzerinden 4 aldı. O bir puanı da asla olmayan ve bir mucize olup da karşılaşmayı beklediğim maximum uzunluk-dolgunluk ve minumum topaklanma yaşatacak rimele saklıyorum:))


Bir de rimelden mi yoksa temizleyiciden mi kaynaklı olduğunu bilemediğim bir 'çıkarma' sorunu yaşadım. H2O ile çıkarmayı denedim ve çok zorlandım. Bu rimelin kalıcılığından mı kaynaklı yoksa temizleyici mi yetersiz bilemedim. Elimdeki diğer temizleyicilerle denedikten sonra karar vereceğim.


Ben genelde 'sonradan sevenlerden' değilimdir ama, bu rimelde böyle oldu. İlk başta çok beğenmediğim bu rimeli bitene kadar kullanmayı düşünüyorum. Tekrar alır mıyım emin değilim çünkü 3-4 ay içinde bitecek bir ürüne bu kadar para verirken içimin parçalanacağından şüphem yok.
Bu arada ürünü yarı fiyatına bir blog satışından almıştım.













9 yorum:

  1. Her zaman söylerim, benim pek beğendiğim bir rimeldir kendisi! Ama fiyatı konusunda haklısın. Benefit Türkiye'yi dünyanın en zengin ülkesi sanıyor olabilir!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şöyle söyleyeyim bununla Laura Mercier mascara hemen hemen aynı fiyat. Ve benim için öncelik dolgunluk olduğundan o parayı vereceksem gider Laura Mercier alırım. Yani ikisinin kalitesi karşılaştırılamaz bile.

      Sil
  2. Ben hala sevemedim kendisini aytulcum. Plastik fircalati com severim ama bu bence performansina gore o fiyati kesinlikle haketmiyor zaten nerdeyse tum benefit urunleri icin ayni seyi dusunuyrm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İncicim Benefit ürünlerinden bir boingleri beğenmişimdir, o da dahil olmak üzere hiçbir ürününün parasını hakettiğini düşünmüyorum. Yani Benefit orta karar bir marka, 100 TL'ye nasıl allık satar ya? Nars allıktan daha mı iyisin sen! Ben 35 TL'ye almıştım yani Drugstore fiyatına. Yoksa hayatta 72 tl vermem.

      Sil
  3. Ay ben de bugün ilk kez denedim bu maskarayı yine aynı ürünleri seçmişiz Aytülümm:) çok sevdim ben, sanırım bu tarz fırçaları hep seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben genelde plastik sevmiyorum Ayselim ama bu fena değil. Doğal fırçalar daha yumuşak oluyor, o yüzden genelde onu seçiyorum.

      Sil
  4. Bu benim hayatımın maskarası. Tek kusuru bence temizlenmemesi. Cidden H2O, sephora çift fazlı, nars oil free... çok çok zor çıkıyor. Ben bu yüzden değiştirdim ama onlar bitince tekrardan bunu alacağım.

    YanıtlaSil
  5. Lancome hypnose, mac zoom lash black kullandıktan sonra tesadüfen benefit they are real ile tanıştım. Gerçekten diğerlerine göre kirpiklerimi daha çok uzattı ve hem hacimli hem de simsiyah görünmesini sağladı. Rimelin iyi olduğunu iki ayrı kişinin takma kirpik takıp takmadığımı sorduğunda anladım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle anlatıldığı kadar başarılı değil.Lancome Hypnose Drama nın ve hatta Maybelline The Falsiesin bile yanında solda sıfır kalır.Bir kere kesinlikle dolgunlaştırma yapmıyor, sadece uzun gösteriyor.Ancak kirpiklerin arası dökülmüş gibi bir izlenim yaratıyor.Uzun ve gür kirpiklere sahip olmama rağmen bu rimeli sürdüğüm ilk gün herkes bana aaa kirpiklerine ne olmuş böylle,neden dökülmüş gibi tepkiler aldım.Dediğim gibi uzun ve gür kirpiklere sahiibim.Genellikle Lancome Hypnose Drama ve Maybelline The Falsies kullanırım ..Bu rimeller hem dolgunluk hemde uzun gösterme özelliğine sahip olduklarından they're real sürdüğümde kirpiklerim seyrelmiş gibi bir görüntüye bürününce doğal olarak tepki aldım.Kullandığım rimellerden memnun olmama rağmen sadece okuduğum yorumlar,izlediğim videolara aldanarak bu rimeli aldım.Fırçasından mıdır nedir sanki sürerken kirpiklerimi hırpalıyor gibi bir his uyandırdı bende. Özetle kesinlikle paranızı çöpe atmayın derim..

    YanıtlaSil