6 Mart 2013 Çarşamba

Too Faced Bronzer/Blush Duo






 Kışın Sephora indiriminde aldığım ve Şurada  gösteridiğim Too Faced setten çıkan, hem bronzer, hem de aydınlatıcı bir allıktan oluşan ikili bir ürün kendisi.
Too Faced markasını sevmeme rağmen, fiyatlara tur bindirme politikamız sayesinde genelde bu markaya uzak durdum. Zaten pahalı olan bir markayı, daha da alınmaz hale getirmek gibi bir politikamız var malum!
Allahtan aralarda böyle güzel indirimlerde birkaç parça buluyoruz da markayla tanışabiliyoruz.




Too Faced'in 2011 Holiday koleksiyonuna ait olan bu ürünün sol tarafı allık, sağ tarafı bronzer olarak tasarlanmış. Allığın ismi Who's your Poppy. Bence allıktan ziyade aydınlatıcı olarak kullanılmaya daha müsait, zira benim NC20 tenimde bile çok belli olmuyor. Işıltılı hafif bembe bir rengi var.
Sağ taraftaki bronzer ise oldukça tanıdık. Too Faced markasını sevenlerin bildiği ve oldukça beğendiği Sun Bunny bronzer. Her ne kadar bronzer olarak geçse de, bu da ışıltılı yapısı sebebiyle bronzer ya da kontur olarak kullanıma pek müsait değil. Ama allık olarak kullandığınızda yüzünüzde son derece doğal ve aydınlık bir duruşu var. Duruşunu merak ediyorsanız, 4 more or Tag videoma bakabilirsiniz. Orda yüzümdeki allık budur.




Gördüğünüz gibi parmaklarımda çok hafif belli oluyor.




Swatchlardan anlaşılacağı üzere çok fazla pigmentasyonu olan ürünler değil. Ancak gerek allığın, gerekse bronzer'ın yüzünüzdeki duruşu oldukça doğal. Kalıcılığı ne yazıkki çok iyi değil ve gün içinde tazelemek gerekiyor. Ürünü uygularken tozutma sorunuyla karşılaşmadım. Ne ilginçtir ki Benefit'in çok sevdiğim ve kontur için en iyi ilk üç bronzer arasında düşündüğüm Hoola bronzer'ı tozutuyor.


Sonuç olarak muhteşem bir ürün değil, almadıysanız ya da bulamadıysanız iç çekmenize görek yok. Orta karar bir ürün, bundan çok daha iyilerini, çok daha uygun fiyata bulabilirsiniz.










2 yorum:

  1. Setten ben de almıştım.Bu allığı 1-2 kere kullandım.Yorumlarına katılıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Too Faced hem kapları hem kalitesi hem de cruelty free olmasıyla çok sevdiğim bir marka ama Sephora fiyatları da malum.. Bu da çok tatlıymış :)

    YanıtlaSil