12 Mart 2013 Salı

Essence'in Yeni Ürünleri





8 Mart indirimi yazılarını zevkle okudum. Tabiki kozmetikle ilgilenen bir insan olarak ben de bu indirimi bekliyordum ama istediğim gibi bir indirim olmadı ne yazıkki. Yapılan indirim zaten normalde bizim sıkça karşılaştığımız - 2.ürüne %50- olunca, pek tadım tuzum kalmadı.

Gerçi her ürüne %50 indirim yapılsaydı da, Essence koleksiyon ürünleri ya da yeni ürünler dışında birşey almayı düşünmüyordum. Ama hem indirim olmadı, hem de Essence'in yeni ürünleri daha yeni gelmeye başladı.

Gratis indiriminden aldıklarım, uzun zamandır beklediğim The Balm fırçalar, Cala Makyaj Temizleme Mendili, Cettua Temizleyici Maske ve Kitap Ayracıyla sınırlı kaldı. İhtiyacım olan ürünler dışında birşey almadım.

Gelelim Essence'in yeni ürünlerine. Bunları hafta sonu gittiğim Alışveriş merkezindeki Gratiste gördüm ve denemek için aldım. Hatta bu foto'yu çektikten sonra gidip yeni seri 4'lü farından da aldım. Bunları videomda göstereceğim için çok ayrıntılı yazmıyorum. 

Sadece BB kremde hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim. Ben 01 numarasını aldım ve elimde denediğim kadarıyla fazla turuncu. Dün de 02 numarasına baktım ve o da pembemsi geldi gözüme. Bundan başka 2'li concealer'ını denedim ve oldukça hoşuma gitti. Benim göz altlarım için tabiki de yetersiz ama çizgisiz ve çok koyu, sorunlu göz altlarınız yoksa bence sizi memnun edebilir.












5 yorum:

  1. Bir concealer delisi olarak şu ikili concealer'ı ve de 3D farları pek bir merak ediyorum! Fakaaat, kendime uyguladığım kozmetik yasağı çerçevesinde almıyorum, kararlıyım :D Güle güle kullan, videoyu merakla bekliyorum :D

    YanıtlaSil
  2. 3d farla concealerı ben de merak ediyorum gelsin hemen atlayacağım, güzel günlerde kullan kuzuumm, videonu da bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Aaaa gelmiş mi yeni Essenceleeer ? :)) Rossmann'lara da gelmiştir herhalde ,ben de bakayım yakın zamanda ,heyecanlandııım :D Güle güle kullan Aytülcüm !

    YanıtlaSil
  4. concealer çok hafif ve güzel,ama aşırı örtmüyor ve uzun süre kalmıyor..
    ama bitirmişim demek ki işime yaramış :)

    YanıtlaSil
  5. 8 martta alisveris postlarini hem zevkle hem kiskanarak okudum.Ben hicbisicik alamadim.Aldiklarini guzel gunlerde kullan:)

    YanıtlaSil