21 Mart 2013 Perşembe

Essence Oz Koleksiyonu ve Yeni Ürünler




Essence birkaç hafta önce yeni ürünlerini çıkardı. Ayrıca hafta başında da Oz the Great and Powerful koleksiyonu standlarda yerini aldı.


Ben de ürünleri toplu olarak göstermek ve tanıtmak için bir video çektim.
Umarım fikir verebilmişimdir.










11 yorum:

  1. O ne güzel göz makyajı kuzum yaa!!! Maşallah :) Videoyu izliyorum hala, yorumlar sonra :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımcım aslında çok basit hatta acele yaptığım bir makyaj o. Çoğu kişi beğenmiş, çok mutlu oldum. Pek beceremiyorum göz makyajlarını.

      Sil
  2. Allaaaah, kalem çok güzelmiş yaaa!!! Aytül çok zor tutuyorum kendimi kozmetik yasağımı delmemek için :D

    Gerçi senin videonu izleyip de almamak mümkün mü? Öyle güzel anlatıyorsun ki! O Taupe farı öyle bir anlattın ki kalkıp AVM'ye gidesim geldi :)))) Aaaa, göz makyajını da o paletle yapmışsın, süpper!!!

    Ojelerden somonda gözüm var! O folyo olan da çok değişikmiş ama onlar çatlayan oje değil mi? Siyah bir ojenin üstüne sürsen daha mı değişik durur acaba?

    Allıkla ilgili olarak, ben MUFE kadar yoğun ürünleri zor buluyorum, bu muhtemelen acemilere daha iyi gelecektir. Yüzünde de çok hoş duruyor Aytül'cüm, pek sevdim!

    Yine şahane bir video olmuş! Ellerine sağlık!!! Kocaman öpüyorum seni!!!

    Başak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim. Ürünleri yüzümde denedim ki daha iyi anlaşılsın. Bence allık güzel, sadece kullanımı zor. Oldukça ıslak yapısı var ve yüze sürüp kurumasını beklemek gerek. Ondan sonra bir kat daha geçince süper kalıcı. inan dün test ettim, 6 saat yüzümdeydi. Kalemler harika. Hatta gidip kahvesini de aldım. Çok yoğun ve kalıcı.

      Sil
    2. Bu arada ojelerin çatlayan oje olduğunu video'dan sonra anladım desem, hatta video'nun altına not düştüm, öyle bir dikkatsizim işte.

      Sil
    3. Allığı fırçayla mı sürüyorsun canım elinle mi? Ben genelde 187 tarzı fırçalarla sürüyorum krem allıkları, bu allıkta da öyle bir fırça mı kullanılır acaba?

      Hmmm, kahverengisi de diyorsun... gerçekten merak ettim renkleri, bakarım bir ara :) Öptüm seni çok!

      Sil
    4. yavrum ben elimle sürdüm ama sık kıllı bir fıraçyla da denemem gerek. Zira yapısı çok ince, o yüzden fırçaya cesaret edemedim.

      Sil
  3. Aytül'üm yine çok tatlısın:) dün akşam iki videonu da bayılarak izledim ve bu saçı sana çok yakıştırdım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tam tersi hiç sevmedim bu saçı:(

      Sil
  4. teşekkürler...aradığım bir video oldu,emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
  5. Gaza gelip dün 2 Essence standına birden baktım. Rossmann'a daha OZ gelmemişti. Stays No Matter What kalemlerinde kahverengisi yoktu :( Tunalı Gratis talan edilmişti, Oz'dan yeşil kalem vardı ama ben o renkleri kullanamıyorum. Yalnız, ciddi muhteşem bir renk! Orada da kahverengi kalem yoktu. 3D farları gördüm ama bir kısmı aynen seninki gibi ayrılmıştı. O muhteşem dörtlü palet de vardı. Sonra birden kendime geldim "haaayııır, kendine verdiğin sözü tuuut" dedim :))) Ama dolu dolu bir stand görseydim tutabilir miydim, emin değilim :D

    Öperim!!!

    YanıtlaSil