20 Mart 2013 Çarşamba

Essence Oz Koleksiyonu - Beware The Wicked Witch Allık






Essence'in yeni koleksiyonu Oz The Great and Powerful koleksiyonu sanırım bütün Gratislere gelmeye başladı. Ben hafta sonu tesadüfen bulup aldığımda diğer birçok Gratis'e gelmemişti. 
Bir koleksiyoner olarak Essence'in koleksiyonlarını merakla bekliyorum. Ama Twilight'tan sonra çıkan koleksiyonlar beni cidden hayal kırıklığına uğrattı. Deli gibi istediğim ve 'birinden biri nasılsa gelir' dediğim Hugs&Kisses, Vintage District ya da Cherry Blossom koleksiyonlarının hiçbiri gelmedi. O güzelim allıkların ve far paletlerinin, lip tintlerin hiçbirine kavuşamadık.


Bu koleksiyonda da beni heyecanlandıran çok birşey yoktu açıkçası. Bir allık canavarı ve özellikle krem allıksever olarak en çok bu ürünü istiyordum.





Gördüğünüz gibi pompalı bir şişe. Bu açıdan kullanımı hem pratik, hem de hijyenik. 14 ml.'lik avuç içi kadar bir ürün ve plastik bir ambalajı olduğu için rahatlıkla çantada taşınabiliyor.








Rengi pembe gibi gözükse de aslında şeftali duran bir allık bu. Resimden seçiliyor mu bilemiyorum ama içinde altın ışıltılar var. Sürdüğünüzde de rahatlıkla seçebiliyorsunuz. Ama ben yüzümde denediğimde herhangi bir dağılma, dökülme yapmadı.





Eliminin üstünde ilk denediğimde beni hayal kırıklığına uğrattı. Özellikle MUFE allıkların karşılaştırdığımda çok ince yapılı ve renksiz geldi. Ama dün yüzüme sürdüğümde çok beğendim.
İlk etapta belli belirsiz ve ıslak durmasına rağmen; bir süre sonra kuruyup sabitleniyor. Bu aşamada belirginleştirmek için ikinci bir kat sürmekte fayda var.


Beni asıl şaşırtan kalıcılığı oldu. Rengi hafif solmasına karşın yaklaşık 5-6 saat boyunca rengini farkettim. İlk etapta yaptığım olumsuz yorumu geri alıyorum. Kesinlikle çok güzel. Eğer krem allık seviyorsanız, bu ürünü alın. Zira bizim ülkede, uygun fiyatlı krem allık kıtlığı var.
Fiyatı sanırım 9,90 TL'ydi.












16 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. rengi süper. Yanakta da güzel duruyor.

      Sil
  2. Bu koleksiyondan ilgimi çeken tek ürün buydu :) Senin yorumundan sonra artık alabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay sağolasın. Umarım sen de memnun kalırsın.

      Sil
  3. Essence'in koleksiyonlarina bayiliyorum mutlaka her koleksiyonda cok sevdigim bir kac parca oluyor bu urunde guzele benziyor gule gule kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatını gözönüne alınca gayet iyi.

      Sil
  4. Seni yerim ben! hemen nasılda sözlerini geri alıyor ya, bilinçli ve dürüst bloggerım benim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) bebeğim. Beni şaşırttı cidden. İlk elime denediğimde 'bu ne ya, su gibi' demiştim. Ama dün yüzüme sürdüm, hem de öyle kat kat değil, hafifçe. Akşam eve 9'da gittim ve hala hafifçe belli oluyordu.

      Sil
  5. Renk çok güzelmiş canım, kalıcı ollması da süper :) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'ım bir MUFE değil tabi ama bu fiyata gayet iyi. Biraz daha yoğun ve katı olsaymış daha iyiymiş. Sürüp kurumasını bekleyip tekrar sürmek gerek. Ama yine de başarılı bence.

      Sil
  6. koleksiyondan en çok istediğim bu...bir de pudrayı merak ediyorum ama aydınlatıcı görevi görmeyecekse sanırım almam onu..gaziantepteki gratise geldimi şu an bilmiyorum,zaten gratis çalışanlarının hiç bir şeyden haberi yok..sürekli girip koleksiyon geldimi diye sormaktan usandım,hayır deli gibi bakıyorlar adama,ugramasan koleksiyon ürünü çabuk bitiyor,ugrasan ayrı dert,essence ya da gratis koleksiyon ürünlerini aslında bölgelerine göre facebook yada twiter dan duyurmalı..sende güzel günlerde kullan,bence koleksiyonun en güzeli bu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yelizcim sen onları dinleme. Sen Antepten bahsediyorsun, ben burdaki Gratis'e her sabah bakıyorum, millet beni mimledi artık.
      Pudrası aydınlatıcı değil. Normal pudra olarak rahatlıkla kullanılır. Aslında ürün yanımda ama denemediğim için yazısını yazmadım. Dur ben bir makyaj üstüne kullanayım da yarın da yazayım bari. Bakalım çizgilere dolma falan var mı?

      Sil
  7. Rengi ne kadar tatlı ♥

    YanıtlaSil
  8. Merhaba,
    koleksiyon ilk çıktıgında alman bloggerların swatch ve yorumlarına bakmıstım hepsi allıgın içindeki simler yüzde ayrık ayrık parlıyor diye şikayet ediyordu ben de cok istememe ragmen almam demiştim. şimdi sizin swatchınızda çok hoş durmuş ve simler görünmüyor. "rahatlıkla seçebiliyorsunuz" demişsiniz, çok bağırıyorlar mı simler yüzde, ona göre alacagım =)
    teşekkürler şimdiden, güle güle kullanın
    Burcu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,

      Bu allığı kullarak yaptığım makyajı, eklediğim video da görebilirsiniz. Yüzümde görmeniz sanırım size daha çok yardımcı olacaktır.

      Sil
    2. tesekkurler, baktım videonuza kesin alacagım allıgı =) elinize saglık
      Burcu

      Sil