5 Mart 2013 Salı

Bobbi Brown Gel Eyeliner - Bronze Shimmer






Jel eyelenir kullanımı benim gibi tezcanlı insanlar için oldukça zor, ya da ben alışmadığım için bana öyle geliyor.
Makyajımda eyeliner kullanacaksam genelde tercihimi likit ya da kalem eyelinerlardan yana kullanırım.
Ama jel kullanacaksam, ilk sırada baştacım Bobbi Brown eyelinerlar geliyor. Zira söz konusu eyelinersa; Bobbi Brown, kendisine en yakın markaya bile açık ara fark atar.




Bendeki rengi 9 numaralı Bronze Shimmer. Adından da anlaşılacağı gibi bronze tonlarında ve içinde ışıltı barındıran bir eyeliner bu.




Rengi muhteşem bir bronze. Bu rengi özellikle kahve tonlu nude makyajlara çok yakıştırıyorum. Zira kendisini en son yaptığım video'da da kullandım.




Rengin muhteşemliği bir tarafa, kendisini diğer eyeliner'lardan ayıran, yağ gibi kayan yapısı ve waterproof makyaj temizleyicileriyle haşır neşir olmanızı sağlayan, gün boyu çıkmayan kalıcılığı...

Bobbi Brown'ın eyeliner kategorisinde, kalıcılığı, pigmentasyonu, kolay sürümü ve renk skalasıyla, kendisine yapılan tüm övgüleri fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum. Ayrıca, yaklaşık bir senedir elimde bulunmasına karşın kuruma yapmadı. Hala ilk günkü kadar yumuşak.


Ürün hakkında hiçbir kötü şey söyleyemem. tabi ki fiyatını saymazsak! Ayrıca biliyorsunuz bir süredir Bobbi Brown da deney yapan markalar arasnda. 
Bunun dışında, sonuç olarak eğer bir eyeliner'a 65 Tl veririm diyorsanız, bu markayı Boyner'lerde bulabilirsiniz.











3 yorum:

  1. Rengi şahane minnoşum! sana da bu tonlar çok güzel gidiyor zaten:)

    YanıtlaSil
  2. Sari fistiğim sağol.

    YanıtlaSil
  3. Of of of renge bak!!!! Güle güle kullan canım!

    Ya bu arada, sen bilirsin, şimdi Mart ortasından sonra hayvanlar üzerinde deney yapan markalar Avrupa'da satılmayacak ya, ee, L'Oreal falan ne yapacak? Tükanı kapatıp gidecekler mi? Nasıl bir hazırlık var, hiç bilgin var mı?

    YanıtlaSil