22 Şubat 2013 Cuma

Yeni Çıkacak Essence Koleksiyonları Hakkında...




Merhabalar Arkadaşlar,
Biliyorsunuz Essence markası hem uygun fiyatı, hem de kaliteli ürünleriyle ve ondan da öte can alıcı koleksiyonlarıyla hepimizin kalbini kazandı.
Eminim ki birçok kişi daha koleksiyonlar raflardan kalkmadan heyecanla yenisinin gelmesini bekliyor.


Uzun zamandan beri Home Sweet Home koleksiyonundan sonra çıkacak koleksiyonu tahmin etmeye çalışıyordum. Essence'e mail atıp yeni koleksiyonun ne zaman geleceğini ve hangi koleksiyon olduğunu sorduğumda, bana Mart ayında iki koleksiyon çıkacağını söylediler ama tabi ki hangileri olduğu konusunda bilgi vermediler.


Birkaç gün önce, Essence yetkilisinden bir mail aldım. Kendileri büyük bir nezaketle bana çıkacak koleksiyonları mail atmışlar, hiç beklemiyordum açıkçası.
Mart ayında karşımıza çıkacak koleksiyonlar; New in Town ile Oz the Great and Powerful.
Koleksiyon ürünleri şu şekilde:


Essence - Oz the Great and powerful Koleksiyonu


Essence - New in Town koleksiyonu


Gelelim beni üzen konuya... Biliyorum ki benim gibi yurtdışında çıkan Essence koleksiyonlarını ve ürünlerini takip eden bir çok arkadaş, büyük bir heyecanla şu anda satılan Hugs & Kisses koleksiyonunu bekliyordu.
Ben bu koleksiyon haricinde; Vintage District, Cherry Blossom Girl ve Wild Craft koleksiyonlarını deli gibi istiyordum. Yeni gelecekler benim beklediğim koleksiyonlar olmayınca, ben de bu koleksiyonların gelip gelmeyeceğini öğrenmek için Essence Facebook sayfasına yazdım. Ve ne yazıkki tahmin ettiğim cevabı aldım. Malesef bu koleksiyonlar gelmeyecekmiş. Yani kızlar anlayacağınız, o güzelim allıklara, kalem rujlara bakıp bakıp avucumuzu yalayacağız.












6 yorum:

  1. Oz koleksyonu ida eder ama new in town çok vasat.Vintage koleksyonu geleydi iyiydi :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle. New in town koleksiyonunda bilmediğimiz ne var? Hiçbir şey almam o koleksiyondan..

    YanıtlaSil
  3. Harikasın Luna'cım! Türkiye'ye diğer koleksiyonları getirmeme nedenleri ne acaba, gerçekten merak ediyorum. Buradaki potansiyeli göremiyor olmaları mümkün mü?

    Bu arada, iki koleksiyon da çok vasat bence... Hoş, benim kozmetik yasağım için son derece yararlı ama, üzüldüm valla...

    YanıtlaSil
  4. Başakçım ben sebebini çözemedim, soruma da net cvp alamadım. Ama en güzel koleksiyonların pas geçilmesine sinir oldum. Dediğin gibi ikisi de ortalama derecede sayılır

    YanıtlaSil
  5. zaten essence markasını türkiyenin her yerinde bile bulamıyoruz zar zor bulsakda dünyada en moda olanlarını bizden esirgiyorlar ya:(((
    kelebeketkisi39.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. New In Town koleksiyonundaki ürünler şimdi de var zaten. Of çok ayıp ediyorlar çok! =/ Almanya'da Vintage District ile Hugs and Kisses bitmiş midir acaba.. Olmadı bir tanıdıktan isterdik. =/

    YanıtlaSil