11 Şubat 2013 Pazartesi

Sarı Fıstığım Aysel'im Bana Neler Göndermiş!!




Selamlar,
Öncelikle arayı açtığım için üzgünüm, blog yazmayı çok seviyorum ama bazen elimde olmayan sebeplerden yazamıyorum.
Son iki haftam hem zor, hem de yoğun geçti. Hem işyerindeki hesap-kitap işlerinin sıkıntısı, işyerindeki bilgisayarımda blog sitelerinin engellenmiş olması ve evde devam eden, ne zaman toparlandım desem, tekrar dağılmama sebep olan boya-badana işleri...Bu hafta sonuna kadar ev işlerim bitecek inşallah ve daha sık post ve video yayınlayabileceğim.


Gelelim post konumuza... Benim güzel sarışın blogger arkadaşım Ayselim, kendisinde görüp de çok beğendim diye üşenmeyip bana da almış.
Çok mutlu oldum diyeceğim ama sadece mutluluk kelimesini kullandığımda, sanki duygularıma haksızlık ediyormuşum gibi geliyor. Duygulandım, sevindim, bayıldım ... kısaca ne denirse, ne hissedilirse..




Önce güzeller güzeli paketi göstereyim. Paket bile beni benden aldı. İçindekileri görmeden önce evirip çevirdim. Fiyongu, rengi, puantiyeleri, cırtcırtlı açılıp kapanan kapağı ve tutma cebiyle nasıl harika anlatamam. O kadar şık ve kullanışlı ki, bozulmadığı sürece hep saklayacağım.


Sonra da içinden çıkanları göstereyim. Bu sene bu yaka kolyeler çok moda oldu malum. Ben de sürekli düşünüyordum ama gidip de araştırmadım. Sonra Ayselde görünce nasıl bayıldım anlatamam. O da beğendim diye hiç düşünmeden bana göndermeyi teklif etti. Nasıl bir tatlılıktır bu!




Paketim geçen hafta geldi. Paketi açınca inanılmaz şaşırdım. Sadece kolyeyi yollamamış, kolyeyle takım bir yüzük ve onlara uyumlu bir çift de küpe eklemiş. Çok, çok, çok ama çoook beğendim.


Sevgili Ayselim, sen benim sarı fıstığımsın. Ne diyeceğimi bilemedim. Hediyeler bir yana; beni düşündüğün, beni görmeden, tanımadan kendine yakın hissettiğin için, güzel yüzün kadar, güzeller güzeli bir kalbe sahip olduğun için, onca sıkıntının ve zorluğun içinde vakit ayırdığın, emek harcadığın için sana binlerce kez teşekkür ederim.


İyi ki varsın, iyi ki dostumsun, iyi ki tanımışım seni ve diğer sevgili dostlarımı.
Şu an çok duyguluyum, tekrar fırsatım olsa, seni ve diğer dostlarımı tanımış olmak için bile blogger olurdum.
Herşeyin en güzeli sizlerin olsun...










7 yorum:

  1. Canım Luna'cım!

    Şu blog dünyasında samimiyetini, sevgisini en çok hissettiğim kişilerden birisin. Aysel çok çok tatlı; ama, sen de içtenliğinle, sıcaklığınla, samimiyetinle bu ilgi-alakayı sonuna kadar hak ediyorsun!! Herşeyin en güzeli senin olsun, kocaman öpüyorum! İyi günlerde kullan hepsini :)

    Sevgiler, Başak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başakçım, çok güzel, anlamlı sözler bunlar. Seni çok seviyorum, çok özelsin benim için

      Sil
  2. Canım benim bende yazdıklarını görünce nasıl duygulandım anlatamam, sen çok çok daha iyilerine layıksın inan bana, ben de sen ve senin gibi içten insanlarla tanıştığım için ''iyi ki'' diyorum bu blogu açtığıma, daha da güzelleri senin olsun kuzum benim, iyi günlerde kullan hepsini, öperim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sarışınım benim, tekrar tekrar teşekkür ederim. Emeğinin yanında düşünmen yeter.

      Sil
  3. Çok güzellermiş canım, güle güle güzel günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler, daha güzelleri sizin olsun

    YanıtlaSil
  5. Bloğumda küçük bir çekiliş düzenliyorum,Seni de beklerim.
    Makyajkelebeği

    YanıtlaSil