12 Şubat 2013 Salı

MaxFactor Ageless Elixir 2in1 Foundation + Serum




MaxFactor markasının fondotenleri ile yıldızım bir türlü barışmadı. Bundaki en büyük sebep, hangi fondotenini denediysem pembe tonun ağırlıkta olmasıydı. Kısıtlı bütçemle kendisine 'high end' muamelesi yaptığım lise dönemini saymazsak, senelerdir bu markanın fondotenlerinden uzak durdum, ta ki bu ürünü deneyene kadar. Sanırım lilakutu'dan testerı çıkmıştı. Rengi bana koyu gelmesine karşın, yapısına bayılmıştım. O zaman almayı kafama koydum.




30 ml'lik fondotenin şişesi plastik ve oldukça hafif. Plastik olması açısından çantada rahatlıkla ve güvenle taşınabilir. Ayrıca ürün miktarını ayarlamak açısından pompalı olması çok iyi. Zira Nars fondotenlerde bu olmadığından her zaman fazla ürün alıp ziyan etme sorunu yaşıyorum.




Ürün ne yazıkki yine pembe tonlu. Ama ince yapısı ve kolaylıkla yayılması sayesinde yüzümde son derece doğal duruyor.




Gelelim fondoten hakkındaki yorumuma: Bu fondotene bayılıyorum. Yapısı ince, sürümü kolay. Renk dengelemesi harika. Mat değil, asla donuk durmuyor. Genç görüntü vaadini de yerine getirdiğine inanıyorum. Zira yüzüme baktığım zaman daha pürüzsüz, aydınlık, canlı ve dolayısıyla daha genç bir cilt görüyorum. Sanırım bunda serum içermesinin etkisi büyük.
Bunun yanında düşük bir kapsaması var. Düşük dediysem, bir renkli nemlendircici ya da Hello Flawless kadar ince değil ama Double Wear performansı da yok. Eğer sorunlu bir cildiniz varsa ve örtücü bir fondoten istiyorsanız bu ürün sizi tatmin etmeyecektir.
Ürünün diğer bir güzelliği, yağsız olmasına rağmen nemlendirme özelliğinin yüksek olması. Benim gibi kuru ciltler için bu bulunmaz nimet. Yanlız ben yine de yağlı ciltlere önermeyeceğim. Çünkü yapısı itibariyle benim cildimde bile parlak duran bu ürün; yağlı bir ciltte mutlaka parlayacaktır. Ayrıca sivilceye müsait bir cildiniz varsa, bu ürünü mutlaka denedikten sonra alın derim.
Son bir artısı da kalıcılığı. Son derece kalıcı olduğunu söyleyebilirim. Sabah 9'da sürdüm, şu ana kadar hafif zayıflamasına rağmen, hala gayet güzel görünüyor.




Akıllılık edip ürünün altına kullanmaya başladığım tarihi yazmışım, aferin bana:)
Ben ürünü Cheapsmells sitesinden almıştım.  Bana burdaki fiyatının yarısından bile ucuza gelmişti. Zaten asla ve de asla Drugstore markasının bir fondotenine 60 küsur lira vermem, buna çok sevdiğim Bourjois fondotenler de dahil.
Tabi bu fondoteni alalı epey bir süre olduğu için, bir süre bu ürünü kullanıp bitirmeyi düşünüyorum. Tekrar almayacağım zira elimde yedeği var. Zaten deney yapan bir firma olduğu için olmasaydı da almazdım.











1 yorum:

  1. Fikrini çok ama çok sevdimm :)) Bu tarz ürünlerde pembe alt tonlu çıktı mı bende üzülüyorum :/

    Sevgiler..

    YanıtlaSil