21 Ocak 2013 Pazartesi

Lush Alışverişi : Balistik, Sabun ve Makyaj Temizleyici







Merhabalar,
Bilmeyen varsa söyleyeyim, Lush geçen hafta seçili bazı ürünlerde %50 indirim yaptı, buna renkli kozmetik de dahil. Ama işin ilginç yanı, her mağazada farklı ürünler indirime girmiş. Bu bana çok ilginç geldi. Mesela benim almış olduğum pembe renkli balistik Marmara Park mağazasında indirimliyken; Cevahir'deki mağazada farklı bir balistik indirimdeydi. Bunun dışında indirime giren, masaj kremi formundaki vücut ürünleri de farklıydı.


Ben aslında banyoda sıkılaştırma için kullanacağım masaj kremi-scrub tarzı bir ürün istiyordum. Benim beğendiğim, kötü görünmesine rağmen harika kokan You Snip The Whip ne yazıkki indirimde değildi.
Sonuç olarak; Marmara Park Lush'tan Rose Queen balistiği, Cevahir'den çok merak ettiğim ve yazısını dün şurada yazdığım Ultra Bland makyaj temizleyiciyi yarı fiyatına aldım. Sabun ne yazıkki indirimde değildi, ancak sınırlı bir ürün olduğu, kokusu ve görüntüsü de şaheser olduğu için parama kıydım ve aldım.


Şu ana kadar hiç balistik ürünüm yoktu, ben ürün alırken koku konusunda çok hassas olduğumdan genelde güzel kokan kremlere, sabunlara falan yöneliyorum. Ama bu ürünü pas geçemedim. Çünkü hem fiyatı uygundu, hem de çok hoş kokuyordu. Henüz kullanmadım ama denemek için sabırsızlanıyorum. İçinizde Lush'ın balistiklerinden kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.


İndirim hala devam ediyor mu bilemiyorum, ama Lush her zaman indirim yapan bir marka olmadığından mutlaka uğramanızı tavsiye ederim.
Balistik: 6 Tl (indirimli)
Ultra Bland: 25 Tl (indirimli)
Sabun: 15 Tl (100 gr fiyatı)













6 yorum:

  1. Güle güle kullan:) İndirim olduğunu bilmiyordum tüh kaçırdımm ama aldıklarında çok güzel Balistiğin hemen yorumu bekliyorum desem fazla olmam demi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. İndirim devam ediyor da olabilir

      Sil
  2. yenilebilir sabunlar :)
    çok seviyorum bunları,bakalım devam ediyor mu ben de bir uğramak istiyordum ...
    Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. İndirim olduğunu bilmeme rağmen bi türlü gidemedim..
    Seninkileri güle güle kullan, balistiğin rengine bayıldımm ^^

    YanıtlaSil
  4. Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just curious
    if you get a lot of spam responses? If so how do
    you stop it, any plugin or anything you can advise?

    I get so much lately it's driving me crazy so any assistance is very much appreciated.
    Look into my webpage : zeolite drops

    YanıtlaSil