17 Ocak 2013 Perşembe

Gratis %40 indirimi: Danielle Laroche Göz Kremi ve Giovanni Sprey






Bugün Gratis'te, Gratis'e özel ürünlerde %40 indirim yapmış. İndirim Essence markasını kapsamıyor ama The Balm'da geçerli. Bunun dışında cilt ürünleri, saç bakım ürünleri, vücut losyonları, duş jelleri  hatta kırtasiye ürünleri de indirime girmişti.


Ben ihtiyacım olan iki ürünü aldım.
Uzun zamandır ısıya karşı korucuyucu bir ürün istiyordum. Daha önce şampuanını kullandığım ve memnun kaldığım, İherb sitesinde de satılan Giovanni markasının keratin ve argan yağlı şekillendirici spreyini aldım. İndirimle 12 liraya geldi.


Bir de ne zamandır göz kremi almak istiyordum. Yeni gelen Danielle Laroche markasını denemeye karar verdim. Bu sabah kullandım. Benim için nemlendirmesi hafif kalıyor ama yine de çok kötü değil. Bu arada kokuya karşı hassas olanlar için belirteyim, hafif bir parfüm kokusu var. Fiyatı indirimde 10,50 lira gibi birşey oldu.


Gratis bu sefer, işin içine cilt ve saç ürünlerini de katarak çok daha kapsamlı bir indirim yapmış. Eğer ihtiyacınız olan birşeyler varsa mutlaka bu indirime bir göz atın.











2 yorum:

  1. Çok uygun fiyata gelmiş güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Gerçekten öyle oldu. İkisine de ihtiyacım vardı. Hatta Giovanninin başka bir saç ürününü daha istiyorum ama açılmak da istemiyorum. Sanırım 2013 bana iyi geldi, zira abuk sabuk alışverişler yapmıyorum artık. Biraz daha ihtiyaca yönelik almaya çalışıyorum. Öbür türlü (Giyim de dahil) beğendiğimi ala ala, asıl ihtiyacım olana para kalmıyordu, bir türlü alamıyordum:))
    Yine çenem düştü.

    YanıtlaSil