1 Ocak 2013 Salı

2012'nin son günü... Küçük Kutu, Büyük Mutluluk!





Dün benim için, çok özel birinden gelen güzel bir kutuyla, harika başladı. Sevgili blogger arkadaşım Başakçım benim için yeniyıl öncesi çok özel hediyeler hazırlamış. Öncelikle uzun zamandır istediğim ama alma imkanım olmayan Hard Candy'nin Glamouflage concealerini almış. Nasıl şaşırdım, nasıl mutlu oldum anlatamam. Yanına da çok sevdiğim Avene markasının küçük boy kremlerinden eklemiş.





Ama beni asıl duygulandıran, maviş yılbaşı kartı ve içinde yazanlar oldu. Benim için çookk güzel cümleler kullanmış, ömrümün sonuna kadar bu kartı saklayacağım. Kartın yanında, videomda çantamda defter taşıdığımı görünce, bir de not defteri göndermiş. Yerim ben seni Başak yaa:)


2012'de yaptıklarım içinde, beni en çok mutlu eden blog açmak oldu. Çok güzel arkadaşlıklar kurdum. Hiç tanımadığınız birini kardeşiniz, ailenizden biri gibi benimsemek çok garip. Aynı zamanda karşınızdaki insanların samimi duygularını görmek de çok onore edici. Bu arkadaşlıkların içinde benim için en özel yerde Başak var. 


İyi ki varsın hayatımda, iyi ki tanımışım seni... Allah yeni yılda güzel kalbin gibi, güzel bir yaşanmışlık nasip etsin sana.
Herşey için çok teşekkür ederim canım.











7 yorum:

  1. Luna'cım!!!!

    Ne güzel yazmışsın; yılın ilk gününde okudum bunları ve kendimi nasıl özel hisettim... anlatamam! Duygularımız karşılıklı, sen de çok özelsin benim için! Desteğin, arkadaşlığın çok çok önemli! Güzel dileklerin kalbimi ısıttı!

    Uzun uzun yıllar, bu bloglar olsa da olmasa da, arkadaşlığımız ve paylaşımlarımız sürsün! Bu minicik hediyeleri kullandıkça hep çok mutlu ol! Defterine hep güzellikler yazılsın not olarak :)

    Seviyorum seni canım arkadaşım!!! Mutlu mutlu seneler!!!!!

    Başak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herşey için teşekkür ederim canım, nasıl sevindim, nasıl mutlu oldum anlatamam!!
      İyi ki varsın...

      Sil
  2. hard candy glamouflage nereden alınmış biliyor musunuz??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız bilmiyorum ama Türkiye'de yok. Sanırım Amazon.com'dan alınabilir ama o da kozmetik ürünlerin gönderimini yapmıyor.

      Sil
    2. Adsız, ben Amazon'dan aldım; ama Amerika'dan gelen bir arkadaşımın adresine göndermiştim. O getirdi...

      Sil
  3. güle güle kullan
    mutlu yıllar sevgiler

    YanıtlaSil