24 Aralık 2012 Pazartesi

Inglot %50 Kampanyası ve Aldığım Tüm Ürünler



Inglot bir kampanya yaptı dağıldım valla... Üç ürün üzeri %50, bir daha nerden denk gelir, üstelik bir de İnglot kapanabilir söylentisi dolaşıyorken! 
Doğrudur doğru değildir kesin birşey yok ama bu kadar büyük ve uzun süreli bir indirim olması, üstelik ürünlerin çoğunun tükenmiş ve yenilerinin de gelmiyor olması söylentileri doğruluyor gibi.
Inglot; kalitenle, kalitene paralel fiyat politikanla, müthiş renk skalanla, sana daha doyamamışken, ürünlerinin tadına varamamışken nereye gidiyorsun:(


Kendi adıma, Mac'e alternatif  marka olarak düşündüğüm; özellikle eyeliner, far ve fırçalarıyla, ulaşılabilir fiyatıyla son derece başarılı olan bu markanın, bizde hakettiği ilgiyi göremediğini düşünüyorum.
Bu indirim sayesinde çeşit çeşit ürününü deneme fırsatı buldum. Sanırım bu kampanya sayesinde benim gibi birçok kişi de İnglot markasını daha yakından tanıdı ve sevdi. Umarım kapanmaz da, zaten kaliteli ve uygun fiyatlı marka kıtlığı olan ülkemden bir marka daha eksilmez.
Çok sitemli yazdım galiba. 


Tüm inglot alışverişlerimde aldıklarımı video ile göstereyim dedim. Ürünleri gözünüze gözünüze sokmuşum kusura bakmayın. Bu kamera karşısında ilk çekimim, hala kameraya alışamadım. 


 







8 yorum:

  1. bnce gayet iyisin kamera karsisinda ama ben seni sarisin saniyordum =P
    inglot bu ay bnm cüzdanımı boşalttı maalesef. bu arada kapanmiyormus, calisanlara sordum yok oyle bisey dediler. inglot u sevmedigim tek yani, urunlere numara vermesi. ozellikle farlarda akilda tutmak imkansiz =(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.
      Valla hiç sarışın olmadım ben:)
      Inglot'u beğeniyorum ve kapanmayacağına inanmak istiyorum.

      Sil
  2. aytül güle güle kullan hepsini.
    özellikle petrol rengi eyeliner çok güzel görünüyor.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol şebnem, seninle ne zaman karşılaşacağız çok merak ediyorum:)

      Sil
    2. canım ilk rossmann indiriminde karşılaşma ihtimalimiz çok yüksek yine :)
      bu yıl indirimleri tükettik , 14 şubat ve 8 mart var önümüzde inşallah ;))
      sevgiler

      Sil
  3. merhaba,ben Inglot'u arayıp kapanıyor musunuz diye sordum,yok öyle birşey dediler,ben de tamam dedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah öyledir ama çoğu ürün tükenmiş ve yerine de gelmiyor. Bir de bu kadar büyük ve uzun süreli indirim olunca 'acaba' diyoruz haliyle.

      Sil
  4. Ay canımsın Luna'cım; umarım 7FS'i kullanınca da seversin! Ben onu kaş altını aydınlatmak için de kullanıyorum son zamanlarda; pek sevdiğim bir fırça oldu! (Sincap kılı bu arada :D).

    Diğer aldıklarına gelince, hepsini güle güle kullan! 361 numara soft pembe fara bayıldım! Ve lilanın ışıltıları da gayet belli oldu! Kameranı da pek beğendim; bence çok çabuk odaklıyor ve netliyor. Güle güle kullan. Ayrıca, yüzünü de görüş olduk, pek iyi oldu!

    Mercan rengi eyeliner ile uygulama videosu isterim! Ne cesur hatunsun, ben o eyelinerlara bakıp bakıp "yok ya, bu rengi nasıl kullanırım ki?" deyip bırakıyorum :)))

    Kocaman öpüyorum seni, hepsini güle güle kullan!!!! Sevgiler :) Başak

    YanıtlaSil