30 Kasım 2012 Cuma

Gratis %50 İndirim ve Watsons, İnglot Kampanyalarından Aldıklarım.







Merhabalar kızlar,
Sanırım bir haftadır dillerden düşmeyen Gratis indiriminden bahsetmeyen bir ben kalmışım.
Aslında ben, indirim başladıktan sonra erken saatte gittiğimden, paleti bulma konusunda sıkıntı yaşamadım. Ama akşam üzeri başka ürünlere bakmak için gittiğimde ortalık savaş alanı gibiydi, standlar resmen talan edilmişti.
Gratisten başka; Watsons'ta belirli ürünlerde 'bir alana ikincisi bedava' kampanyası vardı. Ayrıca uzun zamandır palet oluşturmak için beklediğim İnglot da, üç ürün alana %50 indirim kampanyası hazırlamış.
Tüm bu indirimler, kampanyalar iyi hoş da, bizim keseyi düşünen yok! Battık yahu battık. Yapmayın artık kampanya mampanya!


GRATİS



Gratis indiriminden en hasarsız çıkanlardan biriyim sanırım. Sadece palet bile yeterliydi benim için. Diğerleri bonus oldu.
Flormar rujları denediğimden beri aklımdaydı. Böyle yarı yarıya olunca kaçırmadım, aldım. Essence oje'yi indirimde almadım, dün buldum bir Gratis'te alayım dedim. Ama bu beni diğerleri kadar cezbetmedi. Yapay ve sıradan geldi bana.
Bunun dışında Deborah kapatıcıyı da günlük kullanırım diye aldım. Aslında Maybelline istiyordum ama malum hayvanlar ve testler meselesi...
Üst taraftaki minik palet de makul fiyatı yüzünden denemek amaçlı alındı. Şaşırtıcı bir palet.


Yukarıdan aşağıya : LongWearing-L19, Deluxe Shine D36 ve D31


Özellikle son dönemde, hayatımda ilgilenmediğim kadar Flormar ürünleriyle içli dışlıyım. Bilhassa rujlarına bayılıyorum. Pretty serisi de, Long Wearing serisi de, bu gloss yapıdaki Deluxe Shine serisi de gözlerimi kamaştırıyor. Ambalajları, yapıları, renkleri, kokuları harika, buna karşın fiyatları da gayet uygun. Bana göre eksiği yok, bu fiyata bakarsanız fazlası bile var!!




Deborah kapatıcı'nın yapısı Maybeline'in kapatıcısınınkine çok benzettim. Aslında 01 numara olanını alacaktım ama sağolsun düşüncesiz bazı kimseler tester olan-olmayan her ürünü kullandıkları için bu rengine kalmış bulunuyorum. Yine de göz altımdaki morluklar için bu pembe tonlu olan daha uygun olabilir.

 


2,75 TL'lik bu minicik palet umduğumdan daha başarılı. Ürünlerin tebeşir gibi olmasını beklerdim ama beni oldukça şaşırttı. Son derece kremsi, yumuşacık yapıları var ve gayet de başarıyla renklerini veriyorlar. Bana göre tek sorun parçalanmaya müsait oluşu. Gördüğünüz gibi en açık renk, swatchlana swatchlana dağılma noktasına geldi. Kremsi yapısı nedeniyle zaten az olan ürün daha da çabuk bitiyor. Sanırım ben de bu paleti kullanıp bitireceğim, böylece bitirdiğim ilk palet olarak tarihe geçecek.




Daha önceki indirimlerde istediğim tüm The Balm ürünlerini almış olduğumdan, benim için elzem olan Balm & Jovi paletti ve topu  topu 3 tane vardı. Aslına bakarsanız satış temsilcisi olan bayanın bu paletin varlığından bile haberi yoktu. Çekmeceyi açıp paleti kendim buldum:))
Paleti daha buraya gelmeden önce Temptalia'dan biliyordum. Aslına bakarsanız geleceğini hiç düşünmemiştim. Üstelik bu ürün bizde, yurtdışındaki fiyatından daha ucuza satılıyor. Bu nasıl oluyor hiç bilmiyorum. 3 liralık ürüne 13 lira ödenen ülkemde, ilk defa bir markaya bu kadar ucuza kavuşmuş olmanın şaşkınlığı içindeyim...


Paleti fazla anlatmaya gerek yok. 12 tane minik far var ve her biri birbirinden güzel. Işıltılı-mat karışık sıralanmış. Yapıları yumuşacık, renk tonları ve pigmentli yapıları takdire şayan.
Palette gördüğümüz aydınlatıcı Mary-Lou ve Flat Boy allık tanıdık. Ürünlerde bir kusur yok ama, keşke değişik bir aydınlatıcı ve allık konsaymış.
Palet son olarak iki ruj ile tamamlanmış. Biri açık doğal tonlu Milly; diğeri son derece göz alıcı kırmızı Vanilly. Bence iki renk de bu palete yakışmış. Üstelik bu rujları krem allık olarak da kullanabiliyorsunuz.


WATSONS



I Love.. serisi geldiğinden beri aklımdaydı ama elimde sürüyle losyon olduğundan müsriflik yapmak istemedim. Kampanyayı görünce kaçırmadım ve tek kelime ile bayıldım. Milkshake olanı pas geçin, o nasıl bir hindistan cevizi kokusudur! Basit bir koku değil kesinlikle, böyle kurabiye gibi, yanık şeker gibi kokuyor.


El kremi de benim sürekli kuruyan ellerime çare aramam kaynaklı alınan bir ürün. Gece sürüyorsunuz ve yumuşacık uyanıyorsunuz. İçinde mavi partiküller var ama yaydığınızda kayboluyor. Yapısı kalın olmasına rağmen yağlı bir hissi yok. Son zamanlarda kullandığım en güzel krem bu.


İNGLOT



Hem yarı fiyata gönlümce palet oluşturdum; hem de kirpiklerim için almayı düşündüğüm yapıştırıcıya yarı fiyatına kavuştum. Bir de methi almış başını gitmiş İnglot takma kirpik yarı fiyatına geldi. Kesemi düşündüğüm de almasam iyiydi ama bir daha ne bu fırsatı yakalardım; ne de bu fiyatları!
Sağlık olsun ve artık son olsun:))


Farkettim ki yine upuzuuuun bir yazı hazırlamışım. Umarım sıkılmamışsınızdır. Daha da uzun olmasın diye ürünlerle ilgili ayrıntıları sonraya bırakıyorum.
Herkese güzel alışverişler ve güzel bir hafta sonu diliyorum.













5 yorum:

  1. hepsini güle güle kullanın. inglot ürünlerini detaylı bekliyorummm :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim, en yakın zamanda yazacam

    YanıtlaSil
  3. Facebookta Gratis'in neredeyse her fotoğrafının altında Balm Jovi palet isteyenlerin yorumu vardı :) Ondan sonra getirdiler paleti. Bazı yabancı bloglarda tüm The Balm ürünlerinin bir arada bloggera hediye geldiğini görmüştüm. Sanırım satıldığı yerlerde pek tutulmadığı için bizdeki fiyatı daha düşük. Ve hatta Gratis'ten başka firma getirse iki katı olurdu herhalde :)

    YanıtlaSil
  4. Hepsini güle güle kullan, Inglot farları çoook merak ettim :) Hemen post rice ediyor, öpüyorum!!!

    YanıtlaSil
  5. hemen ugramak lazım en yakın gratise :))

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil