1 Kasım 2012 Perşembe

Bobbi Brown Pot Rouge for Lips & Cheeks - Calypso Coral Allık








 



Bobbi Brown'un kalitesi tartışılmaz! Marka olarak çok seviyorum ama EL grubuna duyduğum kızgınlık yüzünden bu aralar uzak duruyorum. Elim hiçbir ürününe gitmiyor ne yalan söyleyeyim!
Allıkları, farları, fondotenleri, rujları hatta glossları bile güzel. Hani neredeyse kusursuz diyebileceğim bir marka. Tabi her güzel şey gibi oldukça da pahalı...






Calypso Coral, pembeye çalan oldukça pigmentli coral bir allık. Krem allıkları fırçayla uygulamak yerine parmaklarımla uyguluyorum, nedense fırça ile uygulamak daha zor geliyor bana.






Yapısı oldukça yoğun. Ama buna karşılık kolaylıkla dağılıyor. Sadece bir kez uyguladım ama kalıcılığına ve rengin canlılığına vuruldum. Bu allığı da, diğer tüm pigmentli allıklar gibi dikkatli uygulamak gerekiyor. Parmak ucu ile aldığım ürün, her iki yanağıma uygulamak için yeterli. Yapış yapış bir yapısı yok, pürüzsüz bir bitiş sağlıyor.
Ürünün diğer bir güzel özelliği de, dudaklara da uygulanabiliyor olması. Dudaklarımda denemedim ama krem allıkların dudakta kuru kuru durduğunu düşünüyorum. Yine de deneyip yorumlamak daha mantıklı.
Ebat olarak kıyaslamak gerekirse; MAC'in allıklarından daha ufak olduğunu söyleyeyim. Ama krem allıklar çok az uygulandıklarından, uzun müddet gidiyor.



Ürünü almak isteyenler Debemhams ya da Boyner mağazalarına bakabilirler. Sitesinde fiyatı 65 Tl görünüyor.











6 yorum:

  1. Krem allıkları ben de elimle uyguluyorum aynı şekilde daha kolay geliyor öyle uygulamak, bayıldım bunun rengine dee

    YanıtlaSil
  2. Kızlar teşekkür ederim, hakikaten nefis bir rengi var.

    YanıtlaSil
  3. coral renge bayılırım güle güle kullan luna,harika görünüyor allığın.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Şebnem, en güzelleri senin olsun.

    YanıtlaSil
  5. Ay bu ürün çok hoşmuş, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil