11 Ekim 2012 Perşembe

Ucuz Makyaj Önerisi : 50 - 55 Tl Arası Makyaj




Selam kızlar,
Son zamanlarda oldukça popüler olan, '50 Tl altı makyaj video' larına bir ilave de ben yapayım istedim.
Bu benim ilk makyaj videom, kesinlikle çok amatörce, hele de ışığı ayarlayıp doğru görüntüyü yansıtmaya çalışmak oldukça zor.  Nedense hep olduğumdan daha karanlık çıkıyorum, belki de ipad ayarları ile ilgilidir bilemiyorum valla.
Videomda kullandığım ürünlerin fotoğraflarını çekip ekledim. Bu şekilde ürünler ve renkleri daha güzel seçilmiş olur, en azından almak isteyenler olursa bir fikirde vermiş olurum.



Kullandığım Ürünler :


                                                      - Flormar Perfect Coverage Fondoten 104
- Flormar Pretty Allık P112
- Flormar Pretty Ruj P317
- Essence I love Extreme Mascara
- Essence Longlastic Eye Pencil 01 Black
- Essence Tekli Far (02 Dance all night)
- Rival de Loop Natural Touch Concealer 01



Ürünlerin swatchları da şu şekilde;

Soldan sağa; concealer, fondoten, ruj, allık, far, göz kalemi 




Yukarıdaki ürünleri kullanarak yaptığım makyaj videosu:







 

8 yorum:

  1. Eline sağlık, çok güzel bir video olmuş ve renkleri de sana çok yakışmış. Ruja ayrıca bayıldım :))

    YanıtlaSil
  2. Ruj hakikaten çok güzel. Kupkuru dudaklarım olmasına rağmen gayet yumuşak durdu.

    YanıtlaSil
  3. rujun numarası ne

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım rujun numarası P317. Ben Mac candy yum yum' a benzettim ama bilemedim

      Sil
  4. Video için ellerine sağlık.
    Bu tür videolarda yardımcı ekipmanlar bütçe dışında mı tutuluyor, bilemiyorum.
    Eğer ekipmanlara da para harcadığımızı düşünürsek (ki az bütçe ile bu alışverişi yapan kadının, bu allığın içinden minik fırça çıkmadığı için, ürünü kullanabilmek için mutlaka fırça alması gerekecek; parmaklarıyla uygulama yapabileceği bir ürün değil zira...) videoda kullandığın allık fırçasını da toplama dahil etmemiz gerekmez mi?
    Allık fırçası hangi marka? Fiyatı ne kadar acaba?
    O fırça olmasaydı allığı bu kadar başarılı süremeyecektin. :) Bu durumda farı da boş yere parmaklarınla sürmüş olursun. :)
    Bu yorumu neden yaptım çünkü gerçekçi bir bütçe olsun istedim. Fena değil bir makyaj ortaya çıkartabilmek için bence 60-70 TL bütçeye ihtiyaç var, diye düşünüyorum naçizane...
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Haklısın canım, fırça 5 tl, BObbi Brown çakması, Ebayden almıştım. Onu da eklersek 58,5 oluyor. Kimse eklemeyi ce ben de katmadım fırçayı, fırça önceden var kabul ediliyor.

      Sil
  5. Ben çok sevdim bu videoyu; Londra'da Bir Türk Kızı'nın da benzer bir videosu vardı. Açıkçası bu tür videoları çok yararlı buluyorum. Çünkü drugstore olan ya da high-end olmayan markaların da gayet güzel ürünleri var ve insanları sürekli tüketime yönlendirmek yerine bu tür tasarruflu tercihlere yöneltmek de oldukça hoş!

    Allık fırçasını ben de düşünmüştüm; sonra dedim ki, sorun değil. Çünkü Avon'un gerçekten çok iyi bir allık fırçası var ve normal satış fiyatı 8 TL, ama indirimlerde 3,5 TL'ye kadar düşüyor.

    Allığı far olarak kullanmak gayet iyi fikir olduğu gibi, yine Su'nun benzer videosunda lip balm'ın üstüne allıkla hafifçe geçince gayet ruj oluyor. Üstelik, ruj-allık uyumunu da otomatik olarak sağlamış oluyorsun :))

    Ürünlere gelince, allığın rengi süper! Tam joker! Rival de Loop Natural Touch concealer gerçekten 10 numara, 5 yıldız bir ürün. Yalnızca 3 renk seçeneği olması üzücü, ama bir şekilde tonu tutuyor. Essence'in Long Staying kalemlerinin kaliteleri de müthiş bence. Rengi da gayet siyahmış, başarılı. Bende de Essence 35 Party All Night far var-dı. Ama sürerken çok tozuttu, her yere bulaştı ve aslında rengi kirli şampanya gibi görünürken göz kapağımda manasız bir koyu renge dönüştüğü için elimden çıkardım. Fakat, kalıcılık olarak başarılıydı, söylemeden geçemeyeceğim :)

    Yorum yerine destan yazdım; ama, bir şey daha yazacağım :) Geçen bir blogda "how much does my face cost?" diye bir post gördüm. Böyle bir post yapmayı düşünüyorum ben de :) Aklında olsun :)

    Eline sağlık, çok keyif aldım izlerken videoyu! Öperim canım, sevgiler. Başak

    YanıtlaSil
  6. Başakçım zaten fırça bobbi brownun çakması! Fi tarihinde Ebayden 4 liraya mı 5 liraya mı ne aldım. Fırça olayı önemli, fondoteni elinle sürersin, ruju sürersin, tek renk farı bile sürersin ama allığı süremezsin, o yüzden orta seviyede bi allık fırçası şart. Yurtdışından Real Tecniques allık fırçası olabilir mesela, gümrükte sorun olmuyor nasılsa. 30-40 lira verirsin ama 1 kez verirsin.

    YanıtlaSil