15 Ekim 2012 Pazartesi

Karışık Alışveriş: Essence, Lush, Bath&Body Works, Flormar







Herkese günaydın,
Çok sıkıcı bir Pazartesi günü ya da ben haftasonu bezginliğini üzerimden hala atamadım. Geçen hafta birkaç yere uğrayıp biraz alışveriş yaptım. Aslında yıl sonuna kadar biraz kendimi tutmam gerek, çünkü esas indirimler o zaman ve almak istediğim çok şey var.






Neyse kızlar, ilk alışverişimi Lush'tan yaptım.
Lush markasını çok seviyorum. Cueltry-free olması ve bunu da bangır bangır söylemesi çok hoşuma gidiyor. Bunun dışında özellikle masaj yağları inanılmaz. Kokuları ve yapılarının hastasıyım. Bu sefer amacım müthiş kokan Honey isimli sabununu almaktı. Daha önce kullanıp bitirmiş ama fiyatından ve bereketsizliğinden dolayı tekrar almaktan vazgeçtim ta ki Buket'in videosunu görüp gaza gelene kadar!! Harika kokuyor, kokladığım en güzel sabun bu. Fiyatı biraz daha uygun olsaymış, bayıla bayıla stoklardım. 100 gr-15Tl. Çok pahalııııı..


Dudaklarım pul pul olmasına rağmen dudak bakımını aksatan bir insanım, ne zamandır Lush'ın lip scrub'larından almayı düşünüyordum, gitmişken bunu da aldım. Ama herkesin çok sevdiği Bubblegum yerine ben vanilya-çikolata aromalı olanı seçtim. Yılın 12 ayının 12'sinde de bıkmadan usanmadan vanilya kullanabilecek potansiyele sahip olduğumdan; bu kokuya bayılmam beni şaşırtmadı.


Ayrıca maskelerin olduğu kısımda, Ayesha ve Sacred Truth isimli maskelerin numunelerinden vardı ve birer tane aldım. Ayesha temizleyici ve sıkılaştırıcı; Sacred Truth ise anti-aging etkili. İlk olarak, Sacred Truth isimli maskeyi dayanamayıp denedim. ilk başta dudak çevremde ve burun üzerinde hafif yanma yapmasına rağmen sonradan bu his kayboldu ve yıkadığımda yüzümün parlaklığını ve yumuşaklığını çok beğendim. Eğer bu kadar kısa sürede bozulmuyor olsaydı büyük boyunu alırdım.






Daha sonra Gratisle yoluma devam ettim. Islak mendil dışında sadece Essence ürünleri alıp ayrıldım oradan. Essence kesinlikle anlaşılmaz bir marka. Ürünleri ya çok güzel, ya da çok kötü. Mesela daha önce aldığım far bazı rezalet. Ama eyeliner ve kalemleri harika.






Elimde siyah eyeliner olmasına rağmen, bu konuda oldukça başarılı olduğu için dayanamayıp siyah eyelinerını da aldım. Rengi ve kalıcılığı süper, yapısı da yumuşacık. Coverstick ve gloss'u youtube'ta methini duydum ve denemek istedim. Kapatıcı fena sayılmaz. Beklediğimden daha yumuşak. Sadece yüzümdeki iz ve sivilceleri kapatacak ucuz birşey olsun diye aldım ama gözaltımda da rahatça kullandım. En sevdiğim tarafı diğer stick'ler kadar kuru olmaması. Gloss'u ise henüz kullanmadım ama elimin üzerinde swatchladığımda çizgilere doldu, sanırım dudakta da bu sorunu yaşayacağım, iyi tarafından bakarsak çok yapış yapış değil.


Eyeliner'lardan sonra en sevdiğim ürünleri kesinlikle kalemleri. Siyah asansörlü kaleminden memnun kalınca başka bir renk olarak kahve tonlu 15-Bling Bling renginini ve kırmızı ruj için uygun olan 10-femme fatale renkli kırmızı dudak kalemini aldım. Dudak kalemi de, göz kalemi de oldukça yumuşak. Dudak kalemi 3,5; asansörlü göz kalemi ise 5 lira.






Bir de mini oje alışverişi yaptım. Soldaki iki oje Essence, sağdaki ise Flormar duo serisinden. Numaraları sırayla; Essence 122-chic reloaded, Essence 134-stuck on you ve Flormar DC02. Özellikle Essence'in 122 numaralı, yanar dönerli içinde pembe ve yeşil ışıltılar barındıran ojesine bayıldım.






Son olarak Bath&Body Works'taki, 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlanarak 2 küçük boy mum aldım. Her mum için geçerli değil bunu özellikle belirteyim, seçilmiş olanlarda sürüyor bu kampanya. Ama işin güzel yanı, Bath&Body Works'te sürekli kampanya var. Mesela vücut losyonlarında 3 al 2 öde kampanyası vardı.


Ben; Creamy Pumpkin ile Caramel Apple'i aldım. Creamy Pumpkin benim ilk aldığım mumdu ve kokusuna bayılmıştım. Evet, o kadar mumun içinde gidip aynı mumu iki kez alacak kadar deliyim;))
Creamy Pumpkin de tarçın kokusu baskın elmalı bir mum. Burnunuzun dibindeyken elma kokusunu alamıyorsunuz ama kapağını açıp uzak bir yere koyduğunuzda farkediyorsunuz.
Bunların dışında bir de mini boy Cozy Autumn Vanilla vücut losyonunu aldım. Bunun duş jeli ile vücut spray'i de var bende. Böylece takımı tamamlamış oldum. Bana göre vanilya kokusunda 'budur' dediğim marka kesinlikle BBW.



Bir de aldıklarımla ilgili bir video çektim, izlemek isterseniz:








1 yorum:

  1. Stuck On You'nun rengi harikaymış! Flormar'ı da beğendim. Hepsi Duochrome galiba, di mi?

    Ben bir allık fırçası aldım, rezaletti... eyeliner fırçasından memnun kalırsın umarım :)

    Kaç kere BBW'ya gittiysem hep elim boş çıktım... Ankara'ya gelirse sanırım bolca inceleme şansım olacak :)

    Hmm, ben de kendime lip scrub yapacaktım, iyi hatırlattın :)) Lush'ın tester verme politikasına bayılıyorum bu arada. İnsan neyi alıp neyi almayacağını bilebiliyor böylece, süper!

    Son olarak, saçların nefis görünüyor, maşallah... makyajın da çok yakışmış :)

    Güle güle kullan!!!!

    YanıtlaSil