3 Eylül 2012 Pazartesi

Sephora Purifying Cleansing Gel (Sephora Arındırıcı-Temizleyici Jel)







Merhabalar,
Sephora'nın bu yüz temizleme ürününü aldığımdan beri yaklaşık 2 haftadır her gün kullanıyorum. Bu ürünü rutin cilt temizleyici ya da makyaj temizleyici olarak kullanabiliyorsunuz. Ürün, nemli yüze masaj hareketleriyle sürülüp köpürtülüyor ve durulanıyor.






Yapısı jel. tıpkı su gibi ince bir yapısı var. Çok az bir ürün bile gayet güzel köpürüyor ve makyajı çok rahat temizliyor. Aslında ürünü gördüğümde şüpheye düştüm. Çünkü bu benim ilk jel temizleyicim. Böyle bir ürünün ne köpüreceğini tahmin ederdim, ne de makyajı tek seferde temizleyebileceğini...


Ama beni gerçekten şaşırttı. Yüzümü ıslatıp çok az bir miktar jeli elime döküyorum. Yüzümü güzelce ovaladıktan sonra yıkıyorum. Pırıl pırıl tertemiz bir cilt oluyor. Hatta o kadar kolay temizliyor ki, ürün kalıp kalmadığını görmek için tonikle silip baktım. Pamukta hiçbir makyaj artığı yoktu.


 



Bu üründe paraben ve sabun da yok. Bu yüzden ürünü bir kez daha sevdim. Bana göre tek eksi yanı, cildi kurutması. Her ne kadar 'cildi kurutmaz' dese de ne yazık ki benim için geçerli değil. Tek seferde hüküm vermemek için, sabah da, akşam da denedim ve ne yazık ki benim cildimi geriyor. Tabi benim cildimin anormal kuru olmasının da bunda etkisi büyük. Öyle ki sabah yataktan kalkınca bile cildimin gerildiğini hissediyorum. Eğer cildiniz benimki kadar kuru değilse, özellikle de normal bir cildiniz varsa bu ürünü deneyin derim.









6 yorum:

  1. bendede yazısı hazır bu ürünün bende çok çok memnunumm :)

    YanıtlaSil
  2. Benim cildim yağlı ve ben memnun kalamamıştım bu üründen sanki yeterince temizlemiyormuş gibi gelmişti .. Sen güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. Hayvan deneyi yapıp yapmadıkları da muallakta bir marka Sephora.

    YanıtlaSil
  4. süper oldu bu yüz yıkama jeli arıyordum :)

    YanıtlaSil
  5. Adsiz, eğer peta'nin listesinde varsa asla Sephora ürünü almam. Aslında direk olmayan markaları yayınlasa daha iyi, bı dünya marka var. Üstelik her gecen gün bı sevdiğim marka daha ekleniyor.

    YanıtlaSil