26 Eylül 2012 Çarşamba

Nars Duo Eyeshadow - İndian Summer












Bu far, Nars'ın 2009 koleksiyonuna ait. Ama Mac'ten farklı olarak, Nars'ın koleksiyon ürünlerini her zaman bulabiliyorsunuz. Bence de olması gereken bu. MAC gibi 'Daha sonra bulamazsınız, alın, maddi olarak batın!' gibi bir felsefesi yok. En azından kendinizi zorlamadan yavaş yavaş sevdiğiniz ürünlere sahip olabiliyorsunuz. Sonuçta bu ürünler ucuz değil. İki-üç parça birşey aldığınızda maaşınızın yarısını orda bırakıyorsunuz. Ay sonu gelen ekstreyi görünce de karnınıza giren ağrılar cabası!






Neyse efendim, İndian Summer bana göre Nars'ın en güzel ikili farlarından. Hardal rengini görür görmez, 'ben bunu almalıyım, almazsam bi yanım şişer!' diye, koştura koştura gidip almıştım.






Bütün Nars farları gibi oldukça pigmentli. Bir tarafı mat hardal rengi, öyle ki koleksiyon ürünü olan Mac'in outre farına oldukça benziyor. Diğer tarafı ise simli bir şampanya rengi. Şampanya renginin içindeyse sanki biraz yeşillik var.





Hardal rengi kısmı göz kapağıma; şampanya rengini ise kaş altlarıma uyguluyorum. Bir tek dün değişiklik olsun diye, şampanya rengi kısmı göz kapağıma sürüp, hardal rengi ile gölgelendirme yaptım. Her iki türlü de oldukça güzel bir kombinasyon olduğunu düşünüyorum. Dilerseniz göz pınarlarını da simli kısımla aydınlatabilirsiniz.



Şu anki fiyatının ne kadar olduğunu bilemiyorum ama kesinlikle fiyatının hakkını verdiğini söyleyebilirim. Kalıcılık konusunda da ne kadar başarılı olduğunu söylememe gerek yok.












4 yorum:

  1. Daha yeni dilek listesi yapmıştım, oldu mu şimdi? :))

    Çok güzelmiş, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başakçım, benim zevkime çok uygun, herkes bu tonları sevmeyebilir. Ama Nars gerçekten far ve allıkta çok başarılı.
      Bu arada harıl harıl yazmaktan listene bakamadım, hemen ışınlanıyorum.

      Sil
  2. ben de nars'ın mediteranee duosundan çok memnunum hatta rujumun üstüne de kullanıyorum bazen.. harika duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mediterane bende de var. Hatta ilk Nars farım ve blog satışından almıştım. Özellikle turuncu kısmı çok güzel. Dudaklarımda hiç denemedim ama gloss yerine kullanılabilir bence. En azından yapış yapış olmadan parlak bir görünüm açısından iyi fikir.

      Sil