23 Eylül 2012 Pazar

Alışveriş







Merhabalar Kızlar,
Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese. Son alışverişlerimi toplu halde göstereyim istedim. Hepsini aynı zamanda almadım, farklı farklı zamanlarda, başka başka yerlerden alındı. Ben de kullanmadan ve yerleştirmeden önce sizin için fotoğraflarını çektim.


Toni & Guy ürünlerini limango indiriminde yakaladım. Daha önce boyner indiriminde ısı koruyucu spreyini ve saç parfümünü almıştım. Saç parfümü harika kokuyor ama ısı koruyucu ürünle ilgili aynı şeyi söyleyemeyeceğim. O kadar berbat bir kokusu var ki bir kez kullandım, onda da zorla! Zamanı mı geçikti yoksa orginal kokusu mu böyle bilemiyorum. Öylece kenarda duruyor.






- Toni & Guy Volume Explosion Thickening Cream : Hacim verici, durulanmayan saç kremi. Nemli saça sürülüp durulanmıyormuş. Saçlarım deli gibi döküldüğü ve saçlarım basıklaştığı için uzun zamandır bu tarz bir ürün istiyordum. Aslında niyetim Bilgen'in video'sunda bahsettiği ürünü almaktı ama onu Türkiye'de bulamayacağımdan bu markanınkini denemeye karar verdim. Fiyatı 9,90 Tl.

- Toni & Guy Shimmer Mist for all Brunettes : Koyu renk saçlar için ışıltı verici sprey. Bu da Boyner indiriminde 'alsam mı, almasam mı?' diye kararsız kaldığım, bütçemi düşünüp almaktan caydığım bir üründü. İyi ki almamışım çünkü fiyatı indirimde olmasına rağmen pek ucuz sayılmazdı. Limango'da denk gelince tereddütsüz aldım. Saça doğal bir ışıltı veriyor. Bunun fiyatı da bir önce ki gibi 9,90 L.





- Bourjois Flower Perfection Fondoten : Bourjois fondotenlerini çok başarılı buluyorum. Benim tarzıma hitap ediyor: Aşırı kapatıcı değil, doğal bir ışıltı veriyor ve uzun süre bozulmuyor. Sanırım bu yeni çıkanlardan. Kış tonuma uygun olarak 52 numaralı Vanilla rengini aldım. Beğeneceğime eminim. Üstelik 15 koruma faktörü var. Rengim açılıp da kullanmaya başladığımda yorumlayacağım. Bunu Watsons Turkcell indiriminden %30 indirimle 40 L. gibi bir fiyata almıştım.

- Bourjois Far -0- 08 Beige Rose : Çoook uzun zamandır almak istediğim bir fardı. Bu tonda sedefli kemik rengi bir far istiyordum, internette bakınırken bu rengi görüp bayıldım. Su Hakgüden, kendi gelin makyajında bunu kullandığını söylediğinde bir kez daha sevdim. Normal fiyatından almak istemediğimden indirime denk getirmeye çalıştım. Watsons'ta bu renk olmadığı için ben de Debemhams'tan %20 indirimle aldım. Her makyajda kullanılabileceğim joker bir renk. Sanırım 28 TL'ye aldım.





- Essence Ojeler : Snow white koleksiyonu çıktığı gün Gratiste bu ojelere denk geldim. Aldıklarımdan 3 tanesi bu koleksiyona ait, diğer iki renk de Colour&Go serisine ait. Essence ojeleri hem ucuz hem de güzel renkleri nedeniyle çok seviyorum.

Soldan sağa; 02-Huntsman (SW), 08-Dopey (SW), 02-Grumpy (SW), 66-Shiny Godness (C&G),
51-Mellow Yellow (C&G)


Son zamanlarda aldıklarım bu kadar. Umarım güzel bir hafta sonu geçirirsiniz.










12 yorum:

  1. Hepsini iyi günlerde kullan canım benim:)
    bende gratise gittiğimde şu lacivert ojeden hemen kapacam bitane:)

    YanıtlaSil
  2. Bourjois fondötenini cok merak ettim, daha önce hic görmedim, almanyada maalesef satilmiyor. Bende benimkilerini türkiyede almistim zaten : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vivacim hem bio detox, hem de healty mix'ini kullandim ve cok sevdim. Gormussundur, Lisa Eldridge healty mix icin chanelin dupesi diyor. Rengim biraz daha acilinca bunu da kullanip yorumlayacagim, umarim begenirim. Ama Almanyada satilmamasina sasirdim cidden. Biz hep Turkiyede olmamasina alistik:))

      Sil
    2. Yok kizzz, gercekten almanyada bir ton marka eksik, türkiyede yok yok masallah : D Örnegin almanyada Nars, Becca, Ecotools fircalari, Watsons marketleri vs hicbiri yok, daha saysam sayarim yani ; ) Birseyi cok merak ettigim zaman internetden siparis vermem gerekiyor, oda hem tam olarak güvenli olmuyor gelecekmi gelmiyecekmi kirikmi gelecek paketinde icinde, diye diye bekleyip duruyorsun, birde tabii kargo parasi vs. Ayrica bende Lisa Eldridge´in tavsiyelerine cok kulak asanlardanim ; )

      Sil
  3. merhaba..

    bourjois healthy mix ile flower perfection arasında ne gibi bir fark var?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ginger, henüz açıp kullanmadım o yüzden kesin birşey diyemiyorum. Ama denediğim kadarıyla healty mix'e göre daha kapatıcı. Healty mix daha ışıltılı,bu ise daha mat bitişli bir fondoten. Ben Bourjois markasının fondotenlerini başarılı bulduğum için düşünmeden aldım.

      Sil
  4. Veгу nice post. I certaіnly aρрrесiatе
    this webѕitе. Ѕtіck ωith it!
    My web site - http://www.sfgate.com/business/prweb/article/V2-Cigs-Review-Authentic-Smoking-Experience-or-4075176.php

    YanıtlaSil
  5. Hellо my lοvеd one! I ωant to say that this post is amazing, niсe wгіtten and include аpproximately
    all vital іnfοs. I ωoulԁ likе to peеr more posts like this .


    Hеre is mу page ... http://www.sfgate.com/business/prweb/article/V2-Cigs-Review-Authentic-Smoking-Experience-or-4075176.php
    my web page > sfgate.com

    YanıtlaSil
  6. Hello to all, how is all, I thinκ еvery onе is getting more from this web page, and your vіews are
    pleasant designed for new visitors.

    Hеre is my webpage This Site

    YanıtlaSil
  7. Thankѕ for evегy other infοrmative web site.
    Where elѕe could I аm getting that kind of information wrіtten in such
    a peгfect ωay? I've a venture that I'm sіmplу now opeгating on, and І have beеn at thе
    glance out for such information.

    my web blog ... simply click the following website page

    YanıtlaSil
  8. So if you truly want a superior ab belt, right here are some alternatives which you can consider.



    Review my weblog :: the flex belt
    Also see my web site :: flex Belt coupon codes

    YanıtlaSil
  9. Azerbaycandan sevgileeer:)ben bourjois ayni bu fondöteni almak istiyorum.ama bilmek isterdim,hangi cilt tipine uygun?cildim kuru.dolayisiyla mat bitisli fondötenler kullanmiyorum.

    YanıtlaSil