29 Ağustos 2012 Çarşamba

REVLON COLORSTAY 16 HOUR EYE SHADOW QUADS - 510 Precocious




Günaydınlar kızlar, bu hafta mı çok sıkıcı yoksa bana mı öyle geliyor! Geçen hafta 3 gün çalışınca, 5 iş günü bünyeyi sarstı galiba :))) Allahtan yarın tatil.






Bugün sizlere Revlon'un elimdeki tek far paletini tanıtmak istiyorum. Bu paleti almam oldukça ilginç bir tesadüfle oldu. Yabancı blogları gezerken bir blog satışına denk geldim. Belki biliyorsunuzdur bazı yabancı bloglar yurtdışına da gönderim yapıyor. Baktım Türkiye'ye de gönderiyorlar, ben de bu paleti ve bir de allık fırçası aldım. Hatta ilk blog yazımda bunlardan bahsetmiştim.(Bu arada bağlantı eklemeyi hala bilmiyorum, bilen blogger güzelleri beni aydınlatır mı acaba?)



Renkler; gümüş, koyu metalik gri, gül pembesi ve mürdüm eriği



Tahmin ettiğiniz üzere çok uygun fiyata aldım. Üstelik ürün hiç kullanılmamış. Yaklaşık 1 haftada elime ulaştı. Aldığım zamanlar sadece bu paleti kullandım bir süre. Ama ne azalma oldu, ne de görünüşünde bozulma.. Yani tozutma sorunu yok. Renk kombinasyonları gayet güzel. 'Aman ben bunu kullanmam' diyeceğim hiçbir renk yok. Özellikle gümüş renginin hastası olduğumu da söyleyeyim. Bana göre her far paletinde bu tarz bir renk mutlaka olmalı. Paletin en zayıf rengi açık pembe olan. Ama doğal bir ton olduğu için çok da büyük bir eksi sayılmaz. En kötü bir bazla güçlendirilebilir.



Revlon bu palette 16 saat kalıcılık vaadediyor. O kadar saat gözümde tutmadım ama, sabah yaptığım makyajın belli belirsiz bir sönüklükle akşama kadar kaldığını söyleyebilirim. Yani aşağı yukarı 10 saat kadar kalıcı ve bence gayet yeterli bir süre.










Swatchlarda her zaman olduğu gibi baz yok. Görüldüğü üzere bazsız da gayet pigmentli. Yapıları o kadar yumuşak ki yağ gibi kayıyor. Kolayca blend ediliyor.






Arka kısmında, hangi renklerin göz kapağının neresinde uygulanacağı resimli olarak gösterilmiş. Tabiki de bu zevkinize göre değiştirilebilir. Ama fikir vermesi açısından hoş bir ayrıntı.



Kısacası gayet memnun kaldığım bir palet oldu. Burda bulma imkanınız olsaydı, hem fiyatı, hem kalitesi, hem de uyumlu renkleri için mutlaka tavsiye edeceğim bir ürün olurdu. Bu serinin diğer paletleri de çok güzel. Böyle gördükçe, ulaşamıyor olmamıza tekrar tekrar isyan ediyorum.













8 yorum:

  1. Ben de isyan ediyorum! Sende görüp çok gaza gelmiştim; ama Duty Free'de de Revlon'un yalnızca rujları vardı. Denemeden alamadım. Amrika'ya giden birilerini bulmak lazım :)

    Bağlantıyı şöyle veriyorsun:

    1- Hangi sayfaya link vermek istiyorsan o sayfanın linkini web tarayacınıdan kopyala
    2- Bağlantı kelimesini seç ve yukarıdaki panelden "Bağla" yazısına tıkla (resim eklediğin blümde, foto ekleme butonunun hemen yanında).
    3- URL kısmındaki kutucuğa linki yapıştır

    Umarım yardımcı olabilmişimdir, sevgiler :)

    Bu arada, bu farın renkleri tam klasikmiş! Ben bayılırım bu tonlara ve hatta gözümde de bugün çok benzer renklerden oluşan bir makyaj var :)

    YanıtlaSil
  2. Bir de benden soru: Hangi yabancı blogları takip ediyorsun?

    YanıtlaSil
  3. Canım bağlama konusu söyleyeyim önceklikle, yazı girilen ekranda resim ekleme butonunun hemen solunda "bağla" yazan bir buton var. Ona tıklayıp açılan pencerede bağlamak istediğin linki çıkan ilgili boşluğa kopyalayarak yapabilirsin. Far paleti de çok hoş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. tatlım bağlantıyı kopyalayıp postu yazarken yapıştırcaksın sonra nasıl görünsün diye bi kutucuk çıkçak orayada istediğin kelimeyi yazcaksın tık tık buraya vs gibi :)

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim kızlar. Bağla'dan olduğunu tahmin ettim ama kurcalamaya korktum. Teknoloji özürlülüğü böyle birşey işte! Hepinizi kocaman öptüm.

    Başakçım; en sevdiğim yabancı bloglar: bubblegarm(Muhsine diye bir kız,Türk ama İngilizce yazıyor.), ebruskasmakeupbag(Türk. hem İngilizce hem Türkçe yazıyor.),britishbeautyblogger, lisa eldridge, brighttowngirl (blog satışları yapıyor), musingsofamuse, makeupandbeautyblog, makeuptomakeout vs. Kore markaları konusunda da bir numara lotuspalace diye bir blog'tu ama aylardır yazmıyor. Bu şekilde canım.

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler Aytül'cüm, vakit buldukça hepsine teeek tek bakacağım :) Öperim!

    YanıtlaSil
  7. aiyy canım ne kadar güzel bu ürünü deneme şansını bulmuşsun:)
    bu ürünü hangi blogtan aldın acaba? varsa bizde bişeler kapalımm:)

    YanıtlaSil
  8. 7-24 güzelim yabancı bı blogdan aldım ama kimdi hatırlamıyorum. Bı de gümrük sorunu var biliyorsun. Yine de istersen bana mail at sana satış yapan yabancı blogların olduğu site adını yazayım. Sorun olmasın diye buraya yazmıyorum.

    YanıtlaSil