3 Ağustos 2012 Cuma

MILANI GLITZY GLAMOUR GLOSS - Glitzy & Glam









Milani markasının allıkları oldukça meşhur bildiğiniz gibi. Ama ben birkaç ürününe daha şans verip denemek istedim. Siparişimde araya, nette swatchlarını görüp hayran kaldığım bu gloss'u da katıverdim. Normalde gloss sevmem, hatta çoğu zaman ruj bile kullanmıyorum. Ama bu ürün göreceğiniz üzere gloss'tan çok, likit ruju andırıyor.







Fırçası benim en sevdiğim süngerli olanlardan. Diğer türlü badana fırçasına benzer uçlu fırçalardan hoşlanmıyorum. Çizgi çizgi bırakıyor. Bu süngerli fırçaları hem kullanmak kolay; hem de renk dağılımını daha iyi yapıyorsunuz. Pürüzsüz bir bitiş sağlıyor. Eğer yoğun bir görüntü istemiyorsam, o zaman fırçayla sürdükten sonra parmaklarımla, fazla bastırmadan dağıtıyorum.






Ben bu gloss'a tek kelime ile, ba-yıl-dım! Şu rengin güzelliğine ve yoğunluğuna bakar mısınız? Ne kadar çekici, ne kadar doğal. Üstelik çok tatlı, hafif bir şeker kokusu var. Gerçekten de çok sevdim. Yapısı parlak ve kalın. Evet dudakta biraz iddialı duruyor ama sonuçta kimi zamanlar iddialı makyajlar yapmak da hoş oluyor. Son zamanlarda yaza yakışacak ürünler tanıtıyorum, bu da onlardan biri. Yanık bir tende az makyajla çok hoş duracağını düşünüyorum. Ne yazık ki tek rengini aldım, iki rengini daha beğenmiştim. Eğer alma imkanınız varsa; Endulging ve All About Me renklerine de bakın derim.











1 yorum: