17 Temmuz 2012 Salı

SEPHORA ŞAMPUAN (Chocolate Praline, Chocolate Toffee)







Gördüğünüz ürün aslında bir şampuan. Ama ben bunu duş jeli olarak kullanıyorum. Çünkü harika bir kokusu var ve çok kalıcı. Sadece bir kez bu hafta saçımı yıkamak için kullandım. Fena değil. Ama şampuan olarak kullanılacak kadar da iyi değil. Saçlarımı istediğim kadar yumuşatmadı, bu yüzden kendisini sevdiğim gibi duş jeli olarak kullanmaya devam edeceğim.


Alırken de koskocaman 'Shampoo' yazısına dikkat etmeyip, duş jeli diye aldım itiraf ediyorum :) Geçen seneki Sephora indiriminde 5 liraydı. Birkaç çeşit vardı ama ben vanilyalı, çikolatalı, şekerli tür kokulara mest olduğumdan bunu seçtim.


Bu şampuan için söylenen çikolata-pralin ve şekerleme kokusu tabiri kesinle doğru. Allahım nasıl nefis bir koku, koklamaktan bayılabilirim. Özellikle benim gibi karamel ve çikolata kokan herşeye zaafı olan bir insanın, bunu kullandığı zaman ne hale geldiğini düşünebiliyor musunuz? Benim için kesinlikle bundan daha güzel bir çikolatalı karışım kokusu olamaz! Bir şey daha itiraf edeyim; ben bu ürünün kokusunu, The Body Shop'ın çikolata serisinin kokusundan daha güzel buldum.






Küçük bir şişe gibi görünmesine rağmen, 200 ml'lik bir ürün ve ben kullana kullana daha yarısına geldim. Çok az bir ürün alsanız bile inanılmaz köpürüyor. İyi ki almışım, yaz-kış severek kullandım. İndirimde bana yakın olan Sephora'da bulamadım ne yazık ki. Bulsam mutlaka alır stoklardım, hatta body butter'ını da alırdım. Neme lazım, çıkarmazlar falan!


Sonuç olarak kişisel fikrim, hemen hemen her bayanın bu seriyi çok seveceğinden şüphem yok. Ama herkesin zevki de aynı değil. Mesela kızkardeşim gibi vanilyalı, şekerli bir koku duyduğunuzda sekiz km öteye kaçanlardansanız, evet bu biraz fazla şekerli gelebilir. Hatta şeker komasına bile sokabilir, söylemedi demeyin.:)








 





3 yorum:

  1. Hmm, çilekli TBS duş jelim bitti bitecek. Bana da yazın çikolata kokusu ağır geliyor; ama, meyvelileri varsa Sephora'ya bakabilirim :)

    YanıtlaSil
  2. O zaman sana Frambuazlı olanı tavsiye edeyim tatlım. O da çok güzel kokuyor.

    YanıtlaSil
  3. Frambuaz!!! Yamm, diyesim geldi! Ok, Çarşamba akşamı Sephora'ya dalıyorum :) Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil