17 Temmuz 2012 Salı

PIEDITAK AYAK BAKIM KREMİ











Ayak bakım rutinimde bu kremi ne denli sevdiğimi söylemiştim. Gerçekten de bu ürünü kullandığımdan beri diğer bütün kremlerimi kaldırdım. Çünkü her derde deva bir krem. Sert deriyi yumuşatıyor, çatlakları ve kurumayı azaltıyor, kokuyu önlüyor. Ayrıca antibakteriyel bir ürün olması sebebiyle mantar oluşumunun da önüne geçiyor.






Koyu kıvamlı bir yapısı var. Ben ayak bakım ürünlerinin bu şekilde yoğun olmasını seviyorum. Malesef çabucak kuruyup çatlayan topuklarım var. Bu yüzden diğer jel tarzı ürünler bana yeterli gelmiyor. Eğer sizin de benim gibi naparsanız yapın kuruyup çatlayan topuklarınız varsa, bu kremi sürüp yatın, ertesi günü yumuşacık uyanacaksınız.


Çok ferah bir kokusu var. Çok güzel mentol kokuyor. Üstelik her bakım mağazasında bulabilirsiniz. Fiyatı da gayet uygun. Kullananların memnun kalacağına eminim.










3 yorum:

  1. Cnm bunu bende kullandım ,çok beğenmiştim:)

    YanıtlaSil
  2. Ben bu kremi hic bir yerde bulamiyorum, markayi bilen de yok. Nereden almistin acaba?

    YanıtlaSil
  3. Eğer İstanbulda yaşıyorsan çoğu yerde bulabilirsin. Ben Süvari kozmetikten almıştım. Eczanemizde.com'da da satışı var ama stokta görünmüyor. Eğer bulursam sana haber verecem.

    YanıtlaSil