19 Temmuz 2012 Perşembe

MAC EYESAHDOW QUAD - SHOP & DROP




MAC Shop & Drop




Bu da, daha önce bahsetmiş olduğum palet gibi, koleksiyon ürünü olan Shop & Drop. Bu palet, Angel Flame kadar kötü olmasa da, bunu da çok sevemedim. Aslında ben MAC'in tekli farlarında gördüğüm pigmentasyonu, bu LE ürünlerde bulamamaktan dolayı ciddi hayal kırıklığı yaşıyorum. Sanırım MAC'te; 'Nasılsa koleksiyon ürünü, kapış kapış satılır!' gibi bir mantık var. Çünkü ben bunu başka birşeyle izah edemiyorum.


Gördüğünüz gibi renkler çok güzel ve pigmentli görünüyor. Zaten MAC farlarının renklerine lafım yok, sorun onları elde edememek! Çoğu zaman baz kullanmaya üşeniyorum ve sürekli far yenilemek de işime gelmiyor. Belki bir drugstore markası olsa, altına baz kullanırım olur biter diye düşünebilirim ama, söz konusu 125 liralık bir paletse, bu söz konusu bile olmamalı.


Bakalım renkler nasıl görünüyor:


Sugar Snack, Hypnotizing, Power Boosted, Shop & Drop


SUGAR SNACK: Uçuk pembe mat bir renk. Bu tarz tonlardan hoşlanmıyorum. O nedenle pas geçiyorum.

HPYNOTIZING: İşte en çok beğendiğim renk. Bu tonlara zaafım var. Aldığım çoğu makyaj setinin içinde dikkat ediyorum da bu tonlar var. Farkında olmadan koşullanmışım galiba.

POWER BOOSTED: Mora çalan fuşya rengi. Duruşu resimdekinden güzel.

SHOP & DROP:  Bu da siyah gibi görünüyor ama aslında içinde ışıltılar olan koyu lacivert bir renk. Renk tarifinde yetenek özürlü olduğum için, ben kendime göre adlandırıyorum tabi. Swatchlardan renkler daha iyi anlaşılacaktır.


Bana göre bu paletteki en güzel renkler Hypnotizing ve palete ismini veren Shop & Drop. Shop & Drop rengini gayet güzel verirken; aynı şeyi Hypnotizing için söyleyemeyeceğim. Ya da ben belli belirsiz duran farlardan hoşlanmadığım için bana yetersiz geliyor, bilemiyorum. Hatta Temptalia'nın bu paletlerin pigmentasyonuna 10 üzerinden 9 verdiğini düşünecek olursak, sanırım bende bir yanlışlık var. En iyisi swatchlara bakarak sizin karar vermeniz.









1 yorum:

  1. Bende sugar snack harici diğer renkleri daha çok beğendim. en çok da power boosted hoşuma gitti :))

    YanıtlaSil