13 Temmuz 2012 Cuma

ILLAMASQUA LOVER ALLIK









Hani ne kadar makyaj ürününüz olursa olsun, içlerinden bir tanesi sizin için özeldir ya, işte benim için de en özel olanı bu!


Illamasqua markasına karşı özel bir zaafım var. Özellikle koleksiyon makyajları, ürünlerin renk skalası, ciltteki duruşları beni mest ediyor. İnternet sitesine girip incelediğinizde ya da bloglarda araştırdığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız. Adamlar ürünlerini makyaj yapmak için değil de sanki sanat yapmak için tasarlamışlar.


Lover allık da Illamasquanın en bilinen ve en çok tercih edilen allığı. Almadan önce Bubblegarm bloğunda görmüş ve bayılmıştır. Bu nasıl güzel bir renktir, nasıl harika bir duruştur Allahım. Çok seviyorum seni yaaa.


Rengini tarif etmek zor. Kayısı-şeftali ve mercana da çalıyor diyebiliriz. Çoğu blogta şeftali olarak belirtilmesine rağmen, ben de daha mercanımsı duruyor. Fotoğrafta tam olarak istediğim rengi yakalayamadım, bundan daha şeftali. Daha iyi anlaşılması için, cildim biraz düzeldiğinde yüzümde fotoğraflamak istiyorum. Pigmentasyonu gayet yüksek. Bir kere fırçaya değdirip sürmeniz yeterli. Bence yazın kullanılabilecek en güzel allıklardan biri. Sanırım en fazla kullandığım allık bu.





Türkiye'ye gelme durumları olur mu bilemiyorum. Daha önce mail attığımda düşünmediklerini söylemişlerdi. Umarım fikir değiştirirler. Zira çok ucuz olmamakla birlikte, benim fikrimce MAC'in allıklarına fark atar. Benim allık konusunda favori markalarım Nars ve Illamasqua. Hem kalıcılıkları, hem pigmentleri, hem de marjinal renklere sahip olmaları nedeniyle.


Bu arada bu allığı almak isteyenler MAC Peaches'ı düşünebilirler. Renkleri aynı diyebilirim.










3 yorum:

  1. Tam "keşke gelseymiş Türkiye'ye, tam sevdiğim renkte bir allık" diye düşünürken, an itibariyle yanaklarımda Peaches olduğunu fark ettim :))

    Yine de aklımda ;)

    Sevgiler, Başak

    YanıtlaSil
  2. :) isabet olmuş o halde. Bende de var peaches, hiç kullanmadım. Yarın bir karşılaştırma yazısı yazayım o zaman, bakalım aynı mı:)

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle gelmesini istediğim markalardan... allıklarını özellikle merak ediyorum :) güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil