29 Temmuz 2012 Pazar

ETUDE HOUSE AYDINLATICILAR ve MAC LIGHTSCAPADE KARŞILAŞTIRMASI



 EH Face Designing Brightener, EH Mineral Brightener,
MAC Lightscapade 










Makyaj koleksiyonumdaki aydınlatıcılara bakarken, birbirine çok benzeyen bu üç aydınlatıcı hakkında yazmak istedim. Fotoğraftaki sıralarına göre inceleyecek olursak;



EH Face Designing Brightener



FACE DESIGNING BRIGHTENER : Elimde Kore markası olan Etude House'un 2 aydınlatıcısı var. Bunlardan Face Birghtener aydınlatıcı mat bir pudra gibi görünüyor ama aslında öyle değil. İçinde belli belirsiz simler var ama yüzünüze sürdüğünüzde bunlar görünmüyor. Pembe alt tonlu bir bej rengi. Özellikle yorgunken sürdüğümde yüzüme sağlıklı bir ışıltı katıyor. Bu ışıl ışıl durmayan, pudramsı yapısını çok seviyorum. Bu aydınlatıcının üzerinde çok şık bir yıldız arması vardı ama ben o kadar çok kullanmışım ki o arma kayboldu. Bu ürünü, koyu renk göz altlarımı aydınlatmak için kapatıcı üzerine de kullandım. Kesinlikle elimdeki en doğal aydınlatıcı bu. Sürümü çok kolay, üstelik ambalajı da son derece sevimli ve kullanışlı.



EH Precious Mineral Brightener 



ETUDE HOUSE PRECIOUS MINERAL BRIGHTENER : Mineral formüllü diğer Etude House aydınlatıcım. Üzerinde kabartmalı inci motifleri sıralanmış, mavi-pembe-bej geçişli, sedefli ve diğerine nazaran daha ışıltılı olan bir aydınlatıcı. Ben çok fazla ışıltıdan hoşlanmadığımdan çoğunlukla öbürkünü kullanıyorum, ama bunun da son derece güzel bir aydınlatıcı olduğunu söyleyebilirim.



 MAC Lightscapade




MAC LIGHTSCAPADE ; Mac'in belki de en çok methediler, ballandırıla ballandırıla anlatılan ve sınırlı üretim olan şık mı şık aydınlatıcısı. Ben Mac MSF'leri çok parlak ve ışıltılı bulduğum için çok fazla yanaşmıyorum ama bu gerçekten çok doğal bir ürün.


Bu 3 ürün arasında ciddi bir benzerlik var. Bunu daha iyi yansıtmak için üçünü yan yana swatchladım.


       Soldan Sağa;         
                                                                   - EH Face Designing Brightener
                                                                   - EH Precious Mineral Brightene
                                                                   - Mac Lightscapade


EH aydınlatıcıları yaklaşık 20 Liraya Ebay'den almıştım. Mac Lightscapade ise 74 Lira'ya Reel Sexy koleksiyonunda piyasaya sürülmüştü, bulmanız pek olası değil. Fiyat-Performans olarak bakarsak, benim için EH'lar daha tercih edilir ürünler.













2 yorum:

  1. Etude House aydınlatıcıyı nereden aldınız acaba? :)

    YanıtlaSil
  2. Ebay'den almıştım, epey oldu alalı

    YanıtlaSil